Gå til sidens hovedinnhold

Bieber-konsertene er utsolgt

Pågangen så stor at nettet krasjet.

(SIDE2): Klokken 09.00 torsdag morgen ble billettene til Justin Bieber-konsertene utenfor Oslo 16. og 17. april til neste år lagt ut for salg.

I forkant av salget har interessen vært enorm, og pågangen på nettet var så stor torsdag morgen at siden krasjet. Allerede klokken 09.04 var det umulig å komme inn på Billettservice-siden, i stedet fikk man opp varsel om at siden var nede på grunn av vedlikehold.

Peer Osmungdsvaag i Atomic Soul bekrefter overfor Side2 at siden er nede på grunn av mengder med folk som skal inn.

- Det er ikke snakk om vedlikehold ved Billettservice, det er en feil automelding. Dette har skjedd på grunn av trøkket, sier Osmundsvaag, som opplyser om at det jobbes med saken.

Enorm pågang
På kort tid ble alle billettene likevel revet bort. Nå er begge dagene utsolgt.

Hele 125.000 prøvde å skaffe seg billetter til showet.

- Klokken 09:00 var det 125.000 samtidige inne på nettsidene våre. Vi har aldri opplevd maken til trykk. Riktignok forventet vi voldsom pågang, men dette slår absolutt alle rekorder, sier markedssjef Odd-Terje Lyngen i Billettservice i en pressemelding.

De beste
Etter at alle billettene var borte, skrev Billettservice på sin facebookside:

- Kjære Beliebers! Dere er verdens beste fans! Gratulerer til alle som fikk billett! Dessverre er ikke 2 X Telenor Arena nok til å dekke etterspørselen fra dere alle sammen. Vi skulle gjerne solgt billetter til 100 konserter, slik at ALLE fikk billetter og kunne glede seg til en kveld med verdens største popstjerne. Men det er DESSVERRE ikke mulig.

Busser
For at så mange som mulig skal få med seg konserten, arrangerer musikkselskapet egen busstransport fra 22 byer i Norge. Disse bussene skal sørge for at de besøkende kommer rett til konserten, og blir fraktet hjem igjen når det hele er over.

De to konsertene finner sted på Telenor Arena i forbindelse med verdensturneen «Believe».

Kaos
Da Justin Bieber besøkte Oslo på sin promoturné tidligere i sommer, førte det til kaotiske tilstander i Oslo. 20.000 unge jenter fra hele landet dro inn til Oslo sentrum, og skapte trafikkaos i jakten på helten og gratiskonserten, som til slutt ble holdt utenfor Operaen.

I ettertid fikk Universal kritikk for ikke å ha sørget for tilstrekkelig sikkerhet. Et 40-talls fans fikk mindre skader i tumultene, og Oslos byrådsleder krevde oppvaskmøte.

Osmundsvaag sier at noe lignende ikke vil skje denne gang.

- Dette blir noe helt annet, dette er full konsertpakke i trygge omgivelser. Vi har jobbet med å få på plass disse konsertene i over to år. Justin kommer til å stille med et helt rått sceneshow, produksjonen er enorm.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken