(SIDE2): Artisten Justin Bieber (20) har vært preget av mange skandaler det siste året og hans dårlige oppførsel har flere ganger vekket stor oppsikt.

- Nervøs

Blant annet så har popstjernen blitt arrestert for fyllekjøring, marihuana-røyking og han ble siktet for vandalisme etter eggkasting.

Nå ber 20-åringen om tilgivelse for sin dårlige oppførsel.

Nylig gjestet han The Ellen Show og torsdag kveld postet han en video på sin Facebook-side der han prøver å forklare fansen at han egentlig er en snill og kjærlig gutt.

«I går var jeg gjest hos Ellen og det var veldig gøy. Men jeg var veldig nervøs, og jeg tror jeg var nervøs fordi jeg er redd for hva folk tenker om meg nå. Det har vært en stund siden sist jeg var med på en slik TV-opptreden og jeg vil ikke bli oppfattet som arrogant eller innbilsk, slik jeg kanskje har oppført med det siste halvannet året», sier Justin Bieber.

- Er kjærlig og myk

«Å være i og å vokse opp i denne bransjen er tøft. Og jeg vil at folk skal vite at jeg bryr meg og at jeg ikke er en person som sier at jeg gir f... Det som har skjedd har skjedd. Jeg ønsker å gi eg godt inntrykk og at jeg blir oppfattet som snill, kjærlig og myk», fortsetter 20-åringen.

Hør hele unnskyldningen til Justin Bieber her:

HTML EMBED
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nb_NO/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));