(SIDE2): Med unntak av den mye beryktede vannflaske-episoden under det forrige Norgesbesøket til Justin Bieber, er det mye som tyder på at superstjernen har lagt skandaledagene bak seg.

Bieber ser ut til å være i storform, og ryktes å date Hailey Baldwin (19). Nå ser det ut som han feirer den nye og livsstilen ved å gjøre en drastisk stilendring.

Lilla lokker

I superstjernens nyeste Instagram-post poserer han nemlig sammen med en rød Ferrari, med en helt ny sveis på toppen av hodet.

Lokkene er dratt langt fremover, og er farget lyselilla. Det får fansen til å gå av skaftet, og kommentarene har selvfølgelig ikke latt vente på seg.

«Herregud, jeg elsker både sveisen og bilen!» skriver en ivrig fan.

Andre er derimot litt mer negative. En bruker har blant annet kommentert «Dette er en direkte ekkel farge».

Slutt med Selena

Lilla hår eller ikke, én ting er i alle fall sikkert, og det er at superstjernen ser ut til å være ferdig med tenåringskjæresten Selena Gomez for godt.

til tross for at han stadig snakker om at han alltid vil ha følelser for henne, blir han hyppig observert i intimt selskap med andre vakre damer.

En stund gikk det rykter om at han og modellen Kendall Jenner datet, men nå ser det altså ut til at Hailey Baldwin er den nye favoritten.

Fansen kan med andre ord se langt etter en gjenforening av paret Jelena.