Gå til sidens hovedinnhold

Her får Justin Bieber hele verden til å gråte

Hjerteknuseren er tilbake!

(SIDE2): Det er ingen tvil om at Justin Bieber har vært gjennom et par tøffe år. Ikke bare har han slått ned fotografer, men han har også tisset i en bøtte på en restaurant, og kastet egg på naboens hus.

Det berømte intervjuet hos talkshow-verten Ellen DeGeneres ser imidlertid ut til å hjulpet, og nå gjør popstjernen alt han kan for å bygge opp igjen imaget sitt.

Noe han også ser ut til å få til, med glans.

Overrasket fan

I FOX-programmet «Knock Knock» med Ryan Seacrest får ulike kjendiser muligheten til å overraske ulike mennesker med forskjellige problemer, og hjelpe dem i hverdagen.

I denne ukas episode var det ingen ringere enn tenåringsstjernen Justin Bieber som gikk på en ringerunde, og første stopp på veien var Ashley på femten år.

I fjor kjempet Ashley mot en dødelig sykdom, og moren forklarer at det som fikk datteren gjennom den tunge perioden var sangen «Pray» av Justin Bieber

Ikke overraskende begynner Ashley å gråte da hun intetanende åpner døra og finner Justin Bieber på trappen. Sangeren introduserer seg selv, og gir henne en stor bamseklem.

Tar henne med på ball

Sangstjernen kom imidlertid ikke tomhendt på døra. Med seg hadde han en rekke prinsessekjoler. Ettersom Ashlay gikk glipp av sin quinseañera i fjor, bestemmer han seg for å gjøre noe med saken i år.

Mens Ashley tar på seg kjolen, venter Justin tålmodig i stua, og da hun kommer ut holder han seg for munnen.

- Du er så utrolig vakker, sier han.

Dette er nok den søteste videoen du kommer til å se fra sangstjernen på en lang tid. For ikke å nevne hans andre stopp på veien, hvor han hjelper en familie med en sønn som har down-syndrom.

Kommentarer til denne saken