(SIDE2): Justin Bieber (20) kommer trolig til å erkjenne seg skyldig på flere av punktene etter fyllekjøringen i Miami tidligere i år. Dermed slipper han fengselsstraff.

Det skjer etter en avtale med aktoratet, skriver Ap.

For at disse punktene skal droppes, har Bieber sagt seg villig til å delta i tolvtimers sinnemestringsprogram, samt betale over 300.000 norske kroner til veldedighet.

LES også: Justin Bieber er arrestert for fyllekjøring

Han må også trolig se flere videoer som viser hvordan livene til ofre for fyllekjøring er.

Satte seg til motverge

Det 20 år gamle popidolet ble stoppet av politiet i Miami i slutten av januar, da han drev med kappkjøring i en gul Lamborghini - i den andre bilen satt kameraten Khalil Sharief. Også han skal ha inngått en lignende avtale med aktoratet.

I tillegg til siktelsen om kjøring i påvirket tilstand, skal Bieber ha satt seg til motverge da politeit pågrep han.

Vel inne på politistasjonen ble de to kroppsvisitert og fotografer, og Bieber skal ifølge politiet ha lagt kortene på bordet og erkjent at han hadde drukket og røykt marihuana, i tillegg til å ha tatt reseptbelagte piller.

Mye trøbbel

Alkotesten viste at nivået var under hva som er grensen, men han testet positivt på marihuana og det beroligende middelet Xanax. Han kjørte også uten gyldig førerkort.

Bieber har vært i hardt vær flere ganger det siste året. Tidligere i sommer ble han dømt til samfunnstjeneste med to års prøvetid, etter å ha kastet rundt 20 egg på et nabohus.

Han er også anmeldt for å ha angrepet en limousinsjåfør i Toronto, samt en fotograf i Miami.

Les mer: Problemene hoper seg opp for Justin Bieber