Gå til sidens hovedinnhold

Dette betyr tatoveringene til Justin Bieber

De fleste handler faktisk om moren hans.

(SIDE2): Enten du er en «Belieber eller ikke», sannsynligheten er stor for at du fikk med deg stiltransformeringen for noen år siden, da Justin Bieber gikk fra å være en barnestjerne med bollesveis, til å bli en «badboy» tatt for både eggkasting og fyllekjøring.

Sammen med det dårlige imaget fulgte også en del tatoveringer, og fansen kunne stadig se nye kunstverk dukke opp på kroppen til sangeren.

Blekk med mening

Nå viser det seg imidlertid at kroppskunsten kanskje ikke er så dum likevel. Det ser nemlig ut til at hver eneste lille tatovering har sin helt egen mening for sangeren, og flere av tatoveringene handler egentlig om moren hans.

Visste du for eksempel at øyet han har tatovert på innsiden av høyre albue er morens øye, eller at de romerske tallene han har på venstre siden av brystet er fødselsdatoen hennes?

Bokstaven «G» har han tatovert på den venstre armen, som en støttemelding til en kamerat som har en sønn med hjerneskade.

Så, kanskje er ikke Bieber så verst likevel? Historien om resten av tatoveringene kan du se øverst i saken.

Nytt image

Kanskje er det å fortelle om de sympatiske tatoveringene en del av endringen tenåringsidolet har gått gjennom de siste årene.

Det hele begynte da han ba om unnskyldning for den dårlige oppførselen under talkshowet Ellen DeGeneres, og deretter har han blant annet blitt frontfigur for Calvin Klein, og blitt koblet til supermodell Kendall Jenner.

Helt utenfor skandalebildet har han imidlertid ikke vært, da han blant annet stormet av scenen under sitt siste Oslo-besøk, fordi en fan veltet en flaske med vann på scenen.

Kommentarer til denne saken