Gå til sidens hovedinnhold

Dette tjener de unge kjendisene

Lista som viser at musikk fremdeles lønner seg.

(SIDE2): Ikke overraskende troner Justin Bieber, Rihanna og Lady Gaga høyt på listen over kjendisene under 30 år som har tjent mest penger i løpet av det siste året, men helt i toppen er det en countrystjerne som troner.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

På topp 5 ligger det kun artister, så til tross for krisetider i musikkbransjen viser det seg at musikk fremdeles kan lønne seg. Men det er ingen tvil om at artistene er avhengig av avkastning fra investeringer og jobber innen film og reklame for å nå de aller høyeste lønningene.

Det er forretnings- og finansmagasinet Forbes som har publisert listen over de unge kjendisene som tjener mest. Her er topp 5:

1. Taylor Swift (22) – 57 millioner
Den amerikanske countrystjernen selger millioner av plater og konsertene hennes er alltid utsolgt. I tillegg tjener skjønnheten seg rik som frontfigur for blant annet sminkemerket Covergirl.

2. Justin Bieber (18) – 55 millioner dollar
Popstjernen tjener seg selvsagt steinrik på sine «Belibers», men det er ikke bare musikken til Bieber som gir avkastning. 18-åringen har i tillegg en god dose forretningssans og har gjort en del smarte investeringer, blant annet i musikktjenesten Spotify.

Les også:

3. Rihanna (24) – 53 millioner dollar
For første gang klatrer Rihanna opp på Forbes årlige liste etter nok et år med utallige hits, i tillegg til konserter og filminnspilling.

4. Lady Gaga (26) – 52 millioner dollar
Lady Gaga blir beskrevet som en ny type popstjerne som benytter seg av mange elementer, som mote og sosiale medier, i tillegg til musikken for å oppnå suksess. Det har hun definitivt klart, og selv om hun tjente mindre dette finansåret enn det forrige har fremdeles stjernen til smør på brødskiva med sine 52 millioner dollar.

5. Katy Perry (27) – 45 millioner dollar
Ingen tvil om at popstjernen har fått mye ut av sitt siste album «Teenage Dream». Ifølge Forbes har Perry fått like mange hitsingler ut av ett album som det Michael Jackson hadde, ikke rart det blir penger ut av musikken.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken