(SIDE2): Da Justin Bieber kom på et etterlengtet Norgesbesøk i oktober, gikk ikke alt helt som planlagt.

Det som i utgangspunktet skulle være en intimkonsert for tusen fans på Chataeu Neuf endte opp med katastrofe, da superstjernen gikk av scenen etter kun én låt.

Ny sjanse

Nå går imidlertid Universal Music sammen med TV 2, Def Jam Recordings og RBMG sammen om å annonsere at alle som var publikum under skandalekonserten i oktober vil få en ny sjanse til å se popidolet allerede i 2016.

23. september kommer nemlig superstjernen tilbake til Telenor Arena, og alle som ble skuffet tidligere i år vil få muligheten til å få nye gratis billetter når han igjen kommer til landet.

Den aktuelle fansen vil bli kontaktet av av Universal Studios eller en av deres partnere i løpet av de nærmeste dagene. De som ikke var til stede under konserten i Chataeu Neuf men likevel har lyst til å se Bieber på scenen kan kjøpe billetter fra og med 17. desember.

Sølte vann

Grunnen til alt oppstyret under forrige konsert var noe så enkelt som et lite glass med vann. På grunn av manglende sperringer mellom publikum og superstjernen ble et glass med vann sølt utover scenen, og da Bieber forsøkte å tørke opp sølet begynte fansen å rive i ham.

- Hva gjør dere? Kutt ut! sa han mens han prøvde å tørke opp vannet, før han etter bare noen sekunder utbrøt at han ikke ville gjøre resten av konserten.

Deretter vrengte han av seg hettejakken og stormet av scenen i sinne.

Programlederne for «Senkveld», Thomas Numme og Harald Rønneberg, kalte oppførselen hans bedriten. Likevel var det mange utenforstående som la skylden på fansen som hadde veltet vannglasset.

Da kom selveste superblogger Sophie Elise Isachsen på banen for å ta fansen i forsvar.

«Jeg mener ikke man skal skylde på de stakkars jentene på første rad. De går på barneskolen, og at de prøver å ta på sitt store idol forstår jeg også», skrev hun på bloggen.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=lyI-Em07KN2435O5kOCHhdW_lUwk8h2UK7jIZXcENxkAVsYoKrYOcsF7x0vVRBpGYHSa_gfMfMWDOFXM6a5qxmnx0PlcA2xW&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=YE8xhJItjVc8IpdorD0Vhmju8plCzQeLIuKJPdgMZ4QoIJ4kcN4KXrKanjxY6CLNZwbsOEkGCOG6TDAPwt_cf29EFXjSIWFs&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);