Gå til sidens hovedinnhold

TMZ: - Fant dop over hele huset

Men sannsynligheten for at Justin Bieber siktes, er liten.

(SIDE2): Kjendisstedet TMZ skriver at politiet fant mye marihuana og kodein da de raidet Justin Biebers hus i Los Angeles forrige uke.

Raidet ble gjort etter at naboene gjentatt ganger hadde klaget på det de mener er vandalisering fra artistens side. Blant annet skal folk i Justin Biebers leir ha hevet egg gjentatte ganger på naboens hus.

LES MER: Bieber etterforskes for eggkasting

- Økt dopmisbruk

Kjendisnettstedet TMZ står på at Bieber har økt sitt forbruk av dop og at dette bekymrer folk rundt ham. At han røyker marihuana på privaten, er «relativt kjent». Men nettstedet skriver at bruk av andre simuli har forårsaket en god del pussig oppførsel, som da han nylig sa at han mente å pensjonere seg.

Intervjuet ble gjort av en radiostasjon i LA og Justin Bieber var ikke spesielt forståelig i talen.

At politiet fant flere bevis på at Bieber og vennene hans røyker dop og får andre former for rus når de er sammen, betyr ikke at verdensstjernen vil bli siktet for å være i besittelse av dop.

Nylig gikk han også indirekte støtte av president Barack Obama som mener at marihuana ikke er farligere enn alkohol.

Påtalemyndigheten som har saken om hærverk og vandalisme på sitt bord, sier at Bieber som canadisk statsborger i strengeste forstand kan bli deportert om han får fengselsstraff. Dette er det nok ikke så stor sannsynlighet for.

Sammen med Selena?

Justin Bieber har imidlertid tonet kraftig at han trenger en liten pause fra det lange turnélivet. Nylig la han også ut bilder av seg og ekskjæresten Selena Gomez, noe som igjen satte fart på ryktene om at fremdeles treffer hverandre i smug.

LES MER: - Elsker måten du ser på meg

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken