(SIDE2): I forbindelse med Cannes-festivalen, som ble avsluttet i helgen, ble det også holdt en veldedighetsgalla mot AIDS, for spesielt inviterte. På gjestelisten var blant andre Victoria's Secret-modellene Heidi Klum, Rosie Huntington-Whiteley, Jessica Hart og Alessandra Ambrosio. Paris Hilton og Justin Bieber var også blant gjestene.

Sistnevnte flørtet med kamera på den røde løperen og så ut til å være fullt dekket på begge armene med tatoveringer. Noe han slettes ikke la skjul på tidligere i uken da han vandret skjorteløs rundt på den berømte strandpromenaden Croisetten i Cannes.

Det ryktes at tenåringsidolet stort sett har gått rundt uten skjorte under filmfestivalen. Spesielt på fester midt på natten.

Etterforsker Justin Bieber for ransforsøk

Blant annet melder Jezebel.com at Paris Hilton visstnok skal ha forlatt nachspielet med Bieber etter at han insisterte kun å spille sine egne låter.

Cinema Against Aids-gallaen eller AmFar, ble i sin tid startet av Elizabeth Taylor. Den ble i år avholdt på Hotel du Cap-Eden-Roc i den lille, men poshe byen, Cap d'Antibes like ved Cannes.