Gå til sidens hovedinnhold

Timberlake i latekstruse

Se Justin Timberlake flekse sixpacken som superelsker og hockeystjerne i ny komedie.

(YEYE:) Justin Timberlake flekser sixpacken som superelsker og hockeystjerne Jaques Le Coque Grande i den nye komedien «The Love Guru». Og han er langt fra den eneste stjernen i filmen.

  • Se video av Justin i trusa lenger ned i artikkelen

Mike Myers har innrømmet at rollefiguren «Guru Pitka» i «The Love Guru» ble til etter at faren hans gikk bort i 1991.

- I 1994 gjorde jeg et sceneshow. Jeg gjorde fem karakterer, og to av fem karakterer var «Austin Powers» og én var «Guru Pitka.» «Austin Powers» var min fars komedie, og kjærlighetsguruen, «Guru Pitka» var meg som skulle komme over min fars død, og prøve å forstå det. Alt jeg gjør er selvbiografisk enten direkte eller indirekte, sier Mike Myers til AP Entertainment.

Fantasiprosjekt
Han innrømmet også at filmen var et fantasiprosjekt.

Ikke bare har musikeren Justin Timberlake en hovedrolle i filmen, men den inkluderer også innslag fra Kanye West, som Myers er en stor fan av.

- Mike er avhengig av Kanye West, sier medskuespiller Romany Malco til AP Entertainment.

Se video på TV 2 Sumo(artikkelen fortsetter nedenfor)

248025

Tilbake i studio
Etter at han spilte inn filmen har Justin Timberlake fullført sin seneste turné og havnet i musikkmodus.

- Det er fantastisk. Jeg har vært i studio i de siste to månedene. Vi har fullført Matts album, en av mine artister. Det er produsert og mikset. Jeg jobber med Esmee og FreeSoul nå, og senere i sommer skal jeg begynne å jobbe med Brenda. Og det er mine fire artister, sier Timberlake til AP Entertainment.

Protester mot filmen
Meagan Good, musikkvideomodellen som har blitt skuespiller, spiller Romany Malcos kjæreste. Hennes rollefigur er utro mot ham med Timberlakes rollefigur. Malco er en tidligere rapper.

Flere hinduledere har allerede protestert mot «The Love Guru» før den er lansert fordi de er bekymret for at de gjør narr av religionen. Manu Narayan, som spiller Myers’s assistent, sier at hans venner og familie som er hinduer bare gleder seg til å se filmen. Han ble oppdratt som hindu og nekter for at filmen er fornærmende.

- Jeg ler meg i hjel. Mike Myers er briljant. Å få lov til å jobbe med ham og spille med ham! Da jeg først leste skriptet, bet jeg meg merke i at det, i hvert fall etter min mening, ikke snakker til noen religion. Det handler heller om at Vesten har et behov for spiritualitet i en eller annen form. Og det synes jeg er fantastisk. Selv de i Østen har behov for spiritualitet, legger Manu Narayan til.

Filmen har premiere på norske kinoer 1. august.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken