Gå til sidens hovedinnhold

Er de Hollywoods nye par?

Vinn kamera og kinobilletter til «Friends With Benefits».

(SIDE2): Ryktene om at Justin Timberlake og Mila Kunis er det nye hete paret florerer i Hollywood. Kanskje ikke så rart etter å ha sett duoen som «Friends With Benefits» i filmen med samme navn.

Vi gir bort et Sony kamera og 12 kinobilletter: Se konkurransen nederst i artikkelen.

I filmen spiller Mila Kunis en ung, kvinnelig hodejeger i New York. Hun overbeviser den unge potensiell rekrutten, spilt av Justin Timberlake, til å akseptere en stilling i «The Big Apple».

Til tross for at de begge finner den andre tiltrekkende, innser de at dette er alt de har flyktet fra i et forhold, og bestemmer seg for å se hva som skjer hvis de holder følelsene utenfor og kun har et fysisk forhold.

Satser på skuespilleryrket

Timberlake har de siste årene gått mer og mer bort fra sin karriere som artist, og heller satset på skuespilleryrket. Mens Mila Kunis fikk et løft i sin karriere etter rollen i Oscar-favoritten «Black Swan» som hadde Norgespremiere tidlig i år.

I Hollywood har det gått rykter om at Timberlake og Kunis også har funnet tonen privat, men siste nytt ifølge E online at Timberlake har dumpet Kunis til fordel for eksen, Jessica Biel.

Uansett hvilke rykter som er sanne og ikke, skuespiller duoen er dampende hete på lerretet. Bare sjekk traileren her:

HTML EMBED

Vinn kamera og kinobilletter
«Friends With Benefits» har premiere den 23. september, i den forbindelse gir Side2 bort 12 kinobilletter og et Bloggie Mobile HD Snap Camera til en verdi av 1500 kroner. 6 vinnere får to billetter hver, og en av disse vinner i tillegg kamera. Alt du trenger å gjøre er å sende svaret på følgende spørsmål til konkurranse@side2.no:

I 2011 ble Mila Kunis nominert til Golden Globe for rollen som Lily i hvilken film?

a) Black Swan

b) Date Night

c) The Book of Eli

Send svaret sammen med navn og adresse på e-post konkurranse@side2.no. Husk å merke e-posten med Friends With Benefits i emnefeltet.

Kommentarer til denne saken