Gå til sidens hovedinnhold

Justin i hete scener

Timberlake ble fysisk med en langt eldre kvinne.

(SIDE2): Med hår i ansiktet og kroppen klint inntil den langt eldre skuespilleren Susan Sarandon, viste SexyBack-stjernen Justin Timberlake seg lørdag kveld.

Men for de som kanskje lot seg narre og trodde et øyeblikk at herr Timberlake hadde byttet ut kjæresten Jessica Biel, er det bare å ta det med ro.

Siste nytt? Sjekk forsiden av Side2 akkurat nå!

SNL
Justin og Susan opptrådte sammen i «Saturday Night Live», der tema var morsdagen, som feires i USA søndag. Sammen med showets egen Andy Samberg sang Timberlake en sang om å muntre opp triste mødre - ved å bruke litt «mother-loving».

I den forbindelse hadde de to spilt inn en musikkvideo, der Timberlake og Sarandon ble foreviget i noen hete scener.

Disset Britney
Timberlake stoppet ikke med det. I en annen parodi den kvelden, gjorde han også narr av sin tidligere kjæreste Britney Spears.

I en annen opptreden under lørdagens sending, spilte nemlig Timberlake sin egen bestefar, på vei inn som immigrant til USA. Cornelius Timberlake drømte om fremtiden, og hvordan hans eget barnebarn skulle møte en vakker ung sangerinne, som vil påstå hun er jomfru...

Fast vert
Det er ikke første gang Justin er med og parodierer i «Saturday Night Live».

I november i fjor opptrådte han blant annet som danser - i høye hæler og body - for Beyonce, som parodierte sin egen låt «Single Ladies (put a ring on it)». Han gjorde også stor suksess da han gjorde SNL-klassikeren og julepresangsangen «Dick in a box» sammen med nevnte Samberg.

Videoene av opptredenene kan du se under.

HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED
Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken