(SIDE2): Det ser ut som om Kai Rooney har snappet noen stylingtips fra sin velkledde mamma. Nå får han i hvert fall mye ros for sin velkledde stil. Det britiske magasinet Daily Mail har nå utnevnt Kai til den nye trendsetterne blant kjendisbarna.

Matchet fra topp til tå
Søndag kveld scoret Wayne Rooney hele tre mål for laget sitt; Manchester United mot Arsenal. Den mest ivrige av tilskuerne var nok fotballkongens egen lille stolthet; sønnen Kai Rooney.

Han kom sammen med mamma til Old Trafford i et antrekk som matchet fra topp til tå. Kai hadde på seg et par beige converse, en baggy jeans, stripete beige skjorte, og en kul beige jakke.

Sideskill
Mamma Coleen hadde trolig brukt litt voks i den lille guttens hår, han var i hvert fall helt perfekt stylet på håret med tidsriktig sideskill. Det er nesten ikke til å tro hvor lik Kai blir sin far, kun 19 måneder gammel ser han ut som en liten mini-Wayne. Da paret ble fotografert på stranden tidligere i sommer, var det ikke vanskelig å se at de to er far og sønn. Kai har virkelig fått pappas øyne.

Leopardmønstret bluse
Coleen selv var kledd i en moteriktig og glamorøs leopardmønstret bluse, med håret hengende elegant ned fra en liten spenne i bakhodet. Til bukser hadde hun valgt et par helt enkle sorte trange jeans.

Hun er også tydelig stolt av ektemannen sin. Like før matchen twitret hun følgende.

«På vei til kampen med min lille mann, Kai. For å se på hans pappa!!»

Hun klarte heller ikke å holde tilbake sin begeistring etter kampen.

«Bra jobbet @WayneRooney!! Så stolt av deg!» skrev hun.

Se flere bilder av Kai Rooney her:

4520