Gå til sidens hovedinnhold

- «Big Bang»-baben dater britisk sexsymbol

- De har det helt topp, sier kilde.

(SIDE2): Skuespillerne i «The Big Bang Theory» er ettertraktet vare og ryktene om deres privatliv surrer konstant i kulissene.

Nå påstår flere utenlandske medier at Kaley Cuoco (27), som spiller Penny i serien, dater den britiske skuespilleren Henry Cavill (30), best kjent som Supermann, men så langt har ikke paret kommentert ryktene offentlig.

- Det er bare i begynnelsesfasen av forholdet og de har det helt topp, skal en kilde ha sagt til People Magazine.

Hintet om forholdet
Mens Cuoco tidligere har blitt koblet til Pepper-bassisten Bret Bollinger, skal Cavill, som er mest kjent fra Supermann-filmen «Man of Steel», ha avsluttet forholdet med kjæresten, «Fast & the Furios»-skuespiller Gina Carano, i mai.

Til tross for at verken Cuoco eller Cavill har uttalt seg om ryktene, eller har blitt observert i offentligheten sammen, mener Daily Mail at førstnevnte har gitt et lite hint som er med på å underbygge sannheten i ryktene.

Den 14. juni skal «Big Bang»-baben nemlig ha postet et bilde av seg selv som ser på en Supermann-poster, akkompagnert med «Den er fantastisk på alle mulige måter». Cavill på sin side skal visstnok være en stor «The Big Bang Theory»-fan og skal lenge ha hatt et godt øye til Cuoco.

Sexy
Cuoco er utvilsomt en populær dame.

Den blonde skuespilleren blir nemlig ansett som en av de mest sexy kvinnene i verden, av blant annet FHM. I 2013-kåringen havnet Cuoco på en representabel sjetteplass, opp fra 56-plass året før.

Det at TV-serien er mer populær enn aldri før har utvilsomt vært med å bidra til den høye plasseringen på mest sexy-listen. «The Big Bang Theory» er en av USAs mest populære serier og selv reprisene av programmet trekker mange seere - faktisk så mange at de konkurrerer med programmer som normalt topper seerstatistikken.

Så populær er serien at programmet tidligere i år utkonkurrerte livesendingen av «American Idol» - et av USAs mest suksessfulle programmer.

Datet kollega
Før Cuoco ble koblet til Pepper-bassisten datet hun skuespillerkollega Johnny Galecki, som spiller Leonard Hofstadet i «The Big Bang Theory». De to skal ha vært sammen i to år, men holdt forholdet skjul inntil de avsluttet den intime relasjonen.

Cavill på sin side var forlovet med showhopper Ellen Whitaker, men paret skal ha gjort det slutt i august i fjor.

Kommentarer til denne saken