Gå til sidens hovedinnhold

- Hun er den nye Jennifer Aniston

«Big Bang Theory»s Kaley Cuoco spås en stor fremtid.

(SIDE2): I disse dager viser Jennifer Aniston at hun fremdeles er hot i den snart premiereklare komedien «We're The Millers».

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Men arvtakeren hennes er klar, mener International Business Times. De mener fellestrekkene mellom Anistons og Kaley Cuocos karrierer er store.

Best betalt
Ikke bare er «Big Bang»-teorien Kaley Cuoco nå en av TV-verdenes best betalte komedieskuespillere, slik Aniston var i «Friends». Deres rollefigurer i komiseriene speiler også hverandre. Penny har på mange måter noe av den samme funksjonen som Jennifer Anistons Rachel hadde i «Friends».

Mange har også spådd at Kaley Cuoco når som helst kan hoppe av «Big Bang Theory» og skaffe seg en karriere i romantiske komedier lik den Aniston har bygget seg opp. Cuoco har heller ikke lagt skjul på at hun beundrer Aniston. Cuoco hadde en liten rolle i Aniston-komedien «Picture Perfect».

- Jeg tenker alltid tilbake på historien da Jennifer Aniston var med i «Friends» og sammen med Brad Pitt og de dro ut sammen. Ingen torde å se Brad i øynene, men de var helt på henne, tok på henne, kalte henne Rachel som om de kjente henne. Folk blir skikkelig komfortable med deg når du er på TV, sa Cuoco i et intervju med LA Times.

Konsentrerer seg om serien
Kaley Cuoco har tidligere erklært at hun ser frem til den nye sesongen av «Big Bang Theory». Hun akter ikke å forlate serien med det første, skriver hun selv på Twitter. Hun er heller ikke oppført med mange andre prosjekter på IMDB. Seks sesonger med «Big Bang Theory» har bare økt seriens popularitet, og ingenting tyder på at det er slutt ennå.

Skuespilleren har ellers nydt sommerferien. Hun har blitt fotografert her og der, både med flørten Henry «Superman» Cavhill og sin nåværende kjæreste, tennisspilleren Ryan Sweeting. Ifølge kilder skal ikke Cuoco ha likt den voldsomme interessen hennes forhold til Cavhill fikk og det skal være årsak til at det ikke ble noe mer.

LES MER: Dumpet supermann etter tre uker
- «Big Bang»-baben dater britisk sexsymbol
Han får æren for «Big Bang»-suksessen
Her er «Big Bang»-guttas største erobringer

LES OGSÅ:

- Jeg er ødelagt, sjokkert og trist

Kommentarer til denne saken