Gå til sidens hovedinnhold

Hun er nerdenes sexsymbol

«Big Bang»-stjernen anses som en av verdens mest sexy kvinner. Se bilder av skuespilleren her!

(SIDE2): Kaley Cuoco er mest kjent for sin rolle som Penny i den prisbelønte komiserien «The Big Bang Theory». Her spiller 27-åringen av-og-på-kjæresten til Leonard Hofstadter (Johnny Galecki), som i motsetning til servitrisen Penny, er en nerdete fysiker med høy intelligens.

Se flere bilder av Cuoco i bildekarusellen nederst i saken!

Naiv og tøsete
Cuocos karakter står også i sterk kontrast til resten av «Bing Bang»-ensemblet, som med Hofstadter, Dr. Sheldon Cooper (Jim Parsons), Howard Wolowitz (Simon Helberg), Raj Koothrappali (Kunal Nayyar), Bernadette Rostenkowski (Melissa Rauch) og Amy Farrah Fowler (Mayim Bialik) utgjør en gruppe mennesker som skiller seg ut blant «den vanlige mannen i gata».

Rollen som Penny skal ha gitt Cuoco ikonstatus i nerdemiljøet - hvor hun blir ansett som et sex symbol. Med sine tøsete antrekk og naive innstilling til livet levner det ingen tvil om at produsentene av serien er svært så bevisste på måten de fremstiller Cuoco på i serien - noe som har gitt resultater.

SE KLIPP FRA SERIEN HER:(Artikkelen fortsetter under klippet)

HTML EMBED

Mest sexy
Cuocos sexy-status fikk nemlig ytterligere et løft denne uken, da det ble kjent at hun blir ansett som en av de mest sexy kvinnene i verden av FHM.

I 2013-kåringen havnet Cuoco på en representabel sjetteplass, opp fra 56-plass året før. Det at TV-serien er mer populær enn aldri før har utvilsomt vært med å bidra til den høye plasseringen på mest sexy-listen. The Big Bang Theory» er en av USAs mest populære serier og selv reprisene reprisene av programmet trekker mange seere - faktisk så mange at de konkurrerer med programmer som normalt topper seerstatistikken.

Så populær er serien at programmet i forrige måned utkonkurrerte livesendingen av «American Idol» - et av USAs mest suksessfulle programmer.

Les hele saken her:Big Bang-reprise mer populær enn Idol

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Tennisspiller
Cuoco begynte sin skuespillerkarriere allerede i 1992, og har vært å se i mange TV-serier og filmer deriblant «Virtuosity», «Ladies Man», «Charmed», «Growing Up Bradey» og Disney-filmen «Alley Cats Strike». Hun ble imidlertid først kjent for sin rolle i den prisbelønte serien «8 Simple Rules», hvor hun fra 2002 til 2005 spilte den stereotypiske blondinen, Bridget Hennessy.

Foruten skuespillertalent har Cuoco også teft for tennis. Som barn ble den amerikanske jenta rangert høyt på nasjonale lister, men i en alder av 16 år la hun racketen på hylla for å forfølge skuespillerkarrieren.

Foruten å spille kjæresten til Johnny Galecki på skjermen datet de to kollegene hverandre i to år. De holdt forholdet skjult inntil de gjorde det slutt, og for tiden skal Cuoco date bassisten i Pepper, Bret Bollinger.

Tjener 1,2 millioner kroner per episode
«The Big bang Theory» hadde premiere i USA den 24. september 2007. Så langt er seks sesonger av serien blitt spilt inn.

Serien er laget av Chuck Lorre, som også har laget seriene «Dharma & Greg», «Two and a Half Men» samt jobbet på «Roseanne». Hans partner på showet er Bill Prady, som har jobbet på show som «Star Trek: Voyager» og «The Gilmore Girls».

Kaley var med fra første epsiode og skal da, ifølge Wikipedia, ha fått 60 000 dollar (i overkant av 360.000 kroner) per episode. Nå skal imidlertid Cuoco, i likhet med den andre skuespillerne, tjene 200 000 dollar (i overkant av 1,2 millioner kroner) per epsiode.

SE FLERE BILDER AV KALEY CUOCO HER:

5513

Kommentarer til denne saken