Gå til sidens hovedinnhold

Kanal 24-sjefen er fornøyd

Rettssaker, politikk, stenging og åpning av frekvenser: Kanal 24 har lagt en tøff desember bak seg. Etter halvannet døgn på lufta er tiden kommet for den virkelige testen. Si din mening her.

Etter en siste måned med fokus på alt annet enn å lage radio, har Kanal 24 nå halvannet døgn på lufta bak seg. Radiosjef Arne Krumsvik er meget fornøyd med responsen så langt.

- Det føles veldig riktig å være på luften, sier han til TV 2 Nettavisen.

Krumsvik kan fortelle om mange gratulasjoner, og positive tilbakemeldinger.

HTML EMBED
SI DIN MENING:
Hva synes du om Kanal 24?
Kjempebra
Greit nok
Dårlig
Har ikke hørt på

Se resultat

- Disse første dagene har vi fått tilbakemeldinger på telefon, epost og sms fra lytterne våre, og selv journalistene var ikke så alt for sjokkerte. Vi har fått positive tilbakemeldinger fra både media og lytterskaren, sier en fornøyd Krumsvik.

Den store D-dagen kommer derimot først 15. januar, når kanalen får sine første lyttertall. Krumsvik har ennå ingen anelse om hvor mange som har hørt de første sendingene på den nye kanalen.

Kanal 24 har gitt en lyttergaranti til sine annonsører på 500 000 lyttere i januar.

Det er fortsatt usikkerhet rundt Kanal 24 og P4. Krigen som har gått i rettsapparatet er neppe ferdig, selv om den nye kanalen er kommet på luften.

Ifølge dommen som ble avsagt i Borgarting Lagmannsrett, har P4 en måned på seg til å avgjøre om de vil saksøke Kanal 24 for tapte inntekter. P4-sjef Kalle Lisberg har tidligere sagt at kanalen venter med å avgjøre om de skal gå til sak.

- Vi skal konsentrere oss om å lage radio, sier Krumsvik om framtiden.

Kommentarer til denne saken