(SIDE2): I 2006 fridde Kanye West til kjæresten Alexis Phifer, etter fire år sammen, men i forrige måned splittet paret opp. Det kan virke som Kanye fortsatt feirer dette, jamfør private festbilder som har dukket opp på nettet, hvor han kysser unge, fulle blondiner i små sommerkjoler.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Etter at glamourmodellen Rita G, puttet en tung spade inn i Kanyes ansikt i videoen til «Flashing Lights», lar Chicago-gutten en litt mindre glamorøs modell slippe til i den nye videoen for den samme singelen.

Britiske Charlotte Carter-Allen er den utvalgte, og klippet har nok en gang blitt en artsy affære. Charlotte spiller rollen som en jente som lever et hardt festliv, og som drikker sjampis til frokost selv om det ikke er 17. mai. Etterhvert går hun på en smell.

Se begge de eksperimentelle Kanye West-videoene:

«Flashing Lights» del 1 med Kanye og Rita G

«Flashing Lights» del 2 med Kanye og Charlotte Carter-Allen

I fjor ble Playboy-favoritten Rita G hyret inn til et utdrikningslag for Texas-artisten Willie D fra den kontroversielle rapgruppen Geto Boys. Den fuktige, ekstra lettkledde festen skal i følge Stress.no ha sklidd ut totalt, samtidig som det hele ble filmet. Materialet endte etterhvert opp som en kommersiell DVD-utgivelse.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!