(SIDE2): Kanye West er ikke som andre - uansett om det dreier seg om artister med primadonnanykker eller oss vanlig dødelige snillinger. Kanye er noe for seg selv.

Han er kjent for låtene sine, men nesten like mye for sin eksentrisitet og noget vanskelige personlighet. Hvem husker ikke hvordan han tok over MTV-scenen under VMA-utdelingen i fjor og dreit ut lille Taylor Swift?

Les: - Du er uskyldig
100 tweets på to timer

Talkshowgjest
Denne uken var West gjest på det populære showet til Ellen DeGeneres, der han blant annet snakket om hvordan det siste året har vært etter MTV-skandalen og hvordan livet hans har vært etter at moren hans døde under komplikasjoner i forbindelse med en skjønnhetsoperasjon

Men det var en helt annen greie som fanget oppmerksomheten, da Ellen la merke til og kommenterte Wests noe uvanlige, og svært så skinnende smil.

Etter en pause i programmet, poengterer Ellen overfor publikum at Kanye har fått seg nye tenner, ikke en ny grill - det vil si en skinne som festes utenpå tennene.

Sekvensen ser du i videoen nederst i saken, fra 2:55

- Du fortalte meg i pausen at det ikke er en grill.

- Nei, det er mine ekte tenner, sier Kanye, til spontan latter fra publikum.

- Så, det er oppå tennene dine, eller tar du dem ut... Det er diamanter og gull... Du fester det bare oppå tennene dine? sier Ellen, mens Kanye fniser noe usikkert, og viser fram tenna så godt han kan.

- Nei, de erstatter tennene nede, forklarer han, hvorpå Ellen sjokkert bryter ut:

- Du har revet ut alle tennene dine for det?

- Jeg syntes bare at diamanter var kulere, sier Kanye, og får publikum til å le enda høyere.

HTML EMBED