(SIDE2):Realitykjendis, Kim Kardashian har siden å ha blitt sammen med rapper, Kanye West gått igjennom en drastisk make-over. Flere mener at det er hennes forlovede som står for hennes nye image, og at hun er desperat etter å bli akseptert av motebransjen.

Sammenligner realitystjernen med Marily Monroe

Riccardo Tisci som er kreativ direktør i det franske motehuset Givenchy sammenligner Kardashian med 50-talls ikonet Marilyn Monroe og sa til britiske Vogue at han møtte reality stjernen gjennom en venn (Kanye West journ.anm).

- Jeg ville tilbringe litt tid med henne for å forstå, og ble forelsket. Hun er nåtidens Monroe. Folk tror hun er en dokke, men hun er sterk og intelligent, sier den respekterte designeren videre.

På første rad

I det siste har Kim vært å se på førsterad hos en rekke store motehus, og er helt klart på vei til å bli en trendsetter å regne med.

Tacky

Kim har jobbet hardt for å bli kvitt sitt «tacky» stempel den siste tiden, og ser ut til å sakte men sikkert bli mer respektert av motebransjen.

- Marilyn ble også regnet for å være tacky av mange i sin tid, sier Side2 redaktør Ingeborg Heldal om 50-talls ikonet.

Kjent for sin formfulle kropp

Marilyn er i likhet med Kim kjent for sine kvinnelige former, og sitt sensuelle uttrykk. Hvem vet, kanskje hun også hadde sittet på første rad på motevisningene og instagrammet sin halvnakne kropp hadde hun levd idag?