Gå til sidens hovedinnhold

Kris mener Kanye West ødelegger ryktet til Kardashian-familien

Nå ser det ut til at Twitter-meldingene har gått for langt.

(SIDE2): Denne var det nok ikke så mange som så komme for noen år siden, men nå har det seg altså sånn at momager Kris Jenner mener at rapperen og ektemannen til datteren Kim Kardashian, Kanye West, faktisk har en dårlig innflytelse på ryktet til reality-familien.

Utbrudd på Twitter

De siste ukene har rapperen gjort seg bemerket med en rekke angrep mot andre artister på Twitter, samtidig som han skryter seg selv opp i skyene, og til slutt kan det se ut som at Kardashian-familien fikk nok av de rare meldingene.

Det hele begynte da han gikk til angrep mot rapperen Wiz Khalifa, da han trodde en kommentar rapperen kom med var rettet mot Kim Kardashian. etter flere titalls meldinger, hvor han blant annet angrep Khalifas sønn, ble det imidlertid klart at det hele var en misforståelse.

Siden den gang har Kanye gjort seg bemerket på Twitter, og gått til angrep på en rekke kjente personligheter. Nå også Taylor Swift, ettersom han hevder han er den egentlige grunnen til at sangeren nå er berømt.

Swift tok angrepet med knusende ro, og adresserte rapperen da hun mottok prisen for beste album under årets Grammys.

- Som den første kvinnen til å vinne prisen for beste album to år på ras vil jeg benytte anledningen til å fortelle alle unge kvinner der ute at det alltid vil dukke opp noen som prøver å ta æren for alt du har oppnådd, men hold fokuset ditt og jobb deg dit du vil. En dag vil du se rundt deg og innse at det kun er deg og alle de som bryr seg om deg som har fått deg dit du er i dag. Takk for dette øyeblikket, sa hun.

Misfornøyde Kardashians

En kilde nær familien skal ha fortalt Page Six at Kris har fått nok av de bisarre meldingene hans, og at hun nå er redd for at rapperen skal skade ryktet til reality-familien.

- Kris vil at Kanye skal leie noen som kan ta seg av hele dette sirkuset, sånn at han kan fokusere utelukkende på musikken, skal kilden ha sagt.

Og skal vi tro People Magazine er ikke Kris den eneste som er misfornøyd med twitringen, også kona Kim Kardashian skal synes ektemannen har dratt det litt for langt.

- De er utrolig støttende overfor hverandre, men twitringen skaper fiksjon i ekteskapet. Kim kan ikke fordra det. Hun er absolutt for selvpromotering, men hun liker ikke Twitter-drama, sier en kilde nær familien til magasinet.

Så da gjenstår det bare å se om Kanye West demper seg til fordel for Kardashian-familien, eller om vi burde hente frem popcornet for å følge med på Twitter igjen.

Kommentarer til denne saken