(SIDE2): Kanye West har hatt litt av en uke, med album og kolleksjon, og har selvsagt sørget for å få oppmerksomhet. Men ikke alt han gjør for å skape blest om seg selv, blir like godt mottatt.

En av dem som har kastet seg ut i kritikken, er den britiske TV-personligheten Piers Morgan (som er kjent for å like å si fra om alt og alle han ikke liker).

I et åpent brev til Kanye, ber han artisten om å ta seg sammen.

- Det er en smal grense mellom å være underholdende utagerende og å bare være frastøtende, og de siste to ukene har du ikke bare krysset den grensen, du har kust den i ditt desperate forsøk på å provosere, skriver Piers, og fortsetter med å nevne hendelser der han mener West har oppført seg idiotisk.

Blant annet nevner han Twitter-striden med rapperen Wiz Kalifa, der Kanye blant annet klarte å slenge dritt om Kalifas kone og sin egen eks, Amber Rose, og kalte henne blant annet en pengegrisk og stripper. Også Kalifas sønn var gjenstand for Kanyes twitter-angrep.

Deretter twitret Kanye at «Bill Cosby er uskyldig» - noe Piers mener er helt hårreisende. Skuespiller Cosby er for tiden anmeldt og siktet i en rekke overgrepssaker.

- Ved å informere dine 18,6 millioner Twitter-følgere om dette, har du også sagt at de 50 kvinnene som så langt har stått frem og fortalt at Cosby dopet, voldtok og forgrep seg på dem, er løgnere, skriver Piers, og peker også på at Kanye ikke forklarer hva han mener med å skrive slikt, men bare skaper en media-storm og får oppmerksomhet selv.

Siste person Kanye har angrepet, er kollega Taylor Swift. I en av låtene på det nye albumet, synger han: «I feel like me and Taylor might still have sex. I made that bitch famous».

LES også denne: Forskerne har funnet årsaken til «Resting bitch face»

Det får Piers til å kalle rapperen en løgner, for Taylor var allerede berømt lenge før Kanye ødela popdivaens øyeblikk under MTVsprisutdeling i 2009.

Flere har reagert på Kanyes utsagt, også Taylors bror, men Kanye selv sier det var Taylors ide – noe hennes management har benektet.

- Som alltid når du blir kritisert på grunn av dine egne utsagn, så velger du å skylde på alle andre, at de ikke forstår deg og at du bare er en artist som uttrykke deg. Det er drittprat. Vi synes bare oppførselen din mot kvinner er feil. Når du bruker sosiale medier som plattform til å komme med kvinnehatende dritt, så er det vår rett å kunne si «Hold for faen kjeft, Kanye». Bli voksen.