Gå til sidens hovedinnhold

Kardashian-jentene mister stefaren

Kris og Bruce Jenner har gått fra hverandre etter 22 års ekteskap.

(SIDE2): - Vi er mye lykkeligere på denne måten.

Kris Jenner (57) og Bruce Jenner (63) bekrefter overfor E! News at de har gått fra hverandre. De to har vært gift i 22 år, og har sammen døtrene Kendall (17) og Kylie (16). Begge har også fire barn hver fra tidligere ekteskap - blant dem er de mest kjente Kris døtre Kourtney, Khloe og Kim, samt Bruces sønn Brody, som også har deltatt i realityserier.

Paret har allerede flyttet fra hverandre.

- Vi bor nå separat. Men vi føler fremdeles mye kjærlighet og respekt overfor hverandre. Selv om vi er separert, kommer vi alltid til å bli værende bestevenner, og familien vår kommer fortsatt til å være vår hovedprioritet.

Spekulasjonene om hvorvidt ekteskapet holdt på å ryke har versert i flere måneder, men til nå har Kris avvist dette - selv om hun har blitt avfotografert uten gifteringen på flere ganger. Senest for en uke siden snakket hun om at ryktene var falske.

Selv da Bruce flyttet ut av familiens hjem i Calabasas, til et strandhus i Malibu.

- Vi ler av det. Vi elsker hverandre og bare ler av det. Slike rykter har versert de siste årene nå.

At de to i hver eneste episode av realityserien om familien Kardashian, har fremstått som lykkelig gift, er derimot en annen sak. Der ble Bruces fraflytting forklart som at han ønsket mer plass, da Kim og Kanye West flyttet inn, mens de ventet på datteren North Wests ankomst.

Bruce skal heller ikke ha vært komfortabel med den ekstravagante livsstilen til kona, men ønske å bruke tid på sine lidenskaper biler og golf.

Bruddet mellom matriarken og den tidligere olympieren er ikke det eneste som uroer familien om dagen. Også Khloes ekteskap med basketballspilleren Lamar Odom er vanskelig. Han har slitt med narkotikamisbruk i perioder i flere år, og skal nå være ille ute. Ryktene om at også de to skal skilles har versert lenge, men Khloe selv virker å være standhaftig på å ikke gå fra ektemannen - ennå.

LES MER: - KASTET EKTEMANNEN UT DA HAN NEKTET Å DRA PÅ REHAB

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken