Søstrene Kardashian er ikke fremmede for å vise fram litt hud, særlig ikke når det er for å selge produktet sitt - seg selv. Denne gang er det nærmere bestemt undertøyskolleksjonen deres det gjelder.

Og da viser de seg så klart fram i truse, bh, strømper og hofteholdere - alt det man kan begjære at en kvinne har på seg (eventuelt under klærne).

Den mest kjente av de tre, mellomsøster Kim (31) - som nylig ble kåret til å være innehaver av verdens heiteste rumpe - var så i ekstase etterpå at hun tvitret et av bildene av de tre.

- Søstrene mine og jeg er så spent på å vise fram vår nye reklamekampanje for vår Kardashian Undertøyskolleksjon! Undertøyet er så nydelig, komfortabelt og feminint, og vi er veldig stolte over kolleksjonen, skrev hun i samme slengen.

Det er som sagt ikke første gang hun, Khloe (27) og Kourtney (32) viser fram hud. Under kan du sjekke flere bilder fra reklamekampanjene deres:

I tillegg til undertøy, har søstrene også blant annet en jeans- og skokolleksjon, samt egne parfymer.

Også de yngre halvsøstrene Kendall og Kylie har vist seg fram i reklamesammenheng (så klart).

Førstnevnte har gjort modelloppdrag i to år, og nylig stilte Kendall (16) opp som det nye navnet for badetøysmerket White Sands siste kolleksjon.