Gå til sidens hovedinnhold

NRK viste naken Conradi

Statskanalen overrasker og viser de mye omtalte MMS-bildene av Kåre Conradi.

(SIDE2): Det er «Coming Up» på NRK P3TV som nå viser et av nakenbildene av Conradi som havnet på avveie etter at mobiltelefonen hans ble stjålet for to år siden, skriver VG Nett.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Satire-babe
Sigrid Bonde Tusvik leder programmet i rollen som glamourmodellen Sienna. Programmet er en parodi på kjendisjournalistikk, og har fått mye oppmerksomhet.

Fra før av har Tusvik kastet klærne - og i ekte babestil har hun selvfølgelig også funnet veien inn til platestudioet der hun har sørget for det hun selv mener er årets russelåt.

Målet med Sienna Gurevitsch Nilsen-figuren er å ta den helt ut og levere satire som treffer. Det har allerede brakt «Coming Up» i vanskeligheter, sist da de viste det omtalte Rune Rudberg-bildet som sirkulerte på nett for en tid tilbake og hadde manipulert inn kulturminister Trond Giske og Pia Tjeltas ansikter inn i det sladdede bildet.

Les mer: Hør Siennas russelåt

- Det er aktuelt
I en episode publisert på NRK nett-TV i dag viser programmet et privat mobilbilde av Kåre Conradi, samtidig som Tusvik i drøye ordelag langer ut mot skuespilleren, skriver VG Nett.

Det er en stund siden bildet har vært omtalt, men statskanalen mener at de har sitt på det rene.

- Det er aktuelt at Kåre Conradi og kjæresten skal flytte. Den redaksjonelle profilen til Coming Up er å gå så langt som overhodet mulig i å lage glamorøst og frekt kjendisstoff. Vi bestreber oss til det ytterste for å lage P3-netts parodi på kjendissladder-journalistikk så glamorøs som mulig, sier prosjektleder Nina Nordbø til avisen.

Se «Coming Up» på P3TV (Bildet av Conradi er nå fjernet)

leder Kjellaug Nakkim i Kringkastingsrådet er imidlertid ikke enig med Nordbø.

- Jeg synes ikke noe om at de er med på å spre slike ting som finnes på nettet. Det bør ikke være innenfor rammen NRK skal ha, sier han til VG Nett.

Les også: Kopierer Conradi i TV 2-reklame

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken