(SIDE2): - Stepping, sang, dans - folk har lyst til å få en kveld ute på byen og bli underholdt. «Singin' in the Rain» er en musikal som inneholder alt det en musikal skal inneholde. I tillegg er det en kjærlighetshistorie oppi det hele, sier Kåre Conradi (35) om hvorfor forestillingen som ber basert på filmversjonen fra 1952 fremdeles er så populær.

Han har hovedrollen som Don Lockwood, og det er Heidi Ruud Ellingsen (22) som kommer inn i bildet når det er snakk om kjærlighet. Etter å ha vunnet «Drømmerollen» på NRK fikk hun rollen som Kathy Selden og ble dermed Conradis førstedame på scenen.

- Jeg er spent, nervøs, gleder meg og er fokusert, sier 22-åringen til Side2.

Et forhåndssalg på hele 46600 billetter i salg og bestilling til musikalen, gjør at det er disse følelsene som svirrer i kroppen til skuespillerinnen om dagen.

Hardt arbeid
- De fleste har et forhold til musikalen og har et bilde av Kathy og Don. Håper jeg gjør en tro versjon av rollen, men det blir min tolkning og personlighet, sier Ruud Ellingsen.

Hun synes det er gøy å jobbe med oppsetningen, men påpeker at det er hardt arbeid med tanke på at det både synges, danses og spilles.

Men utenfra pressevisningen tirsdag ser det ut til at 22-åringen har kontroll. Da fikk vi en smakebit av hva publikum kan vente seg om en drøy uke.

Scenen er fylt med steppende dansere, sort-og hvitkledt eleganse, skinnende lys, høye hæler og glamour.

- «Ha godt humør på Broadway», synger Conradi stilig og smilende fra scenen på Oslo Nye. Men selv en erfaren skuespiller er svært spent.

SE EN SMAKEBIT AV FORESTILLINGEN OG INTERVJU HER:

HTML EMBED

«Singin' in the Rain» er en amerikansk musikalfilm fra 1952 i regi av Stanley Donen og Gene Kelly. Teatermusikalen fra 1983 har blitt spilt i West End og på Broadway, og gjort suksess rundt i Europa.

«Vi er i Hollywood i overgangen fra stumfilm til talefilm. Divaen Lina Lamont sliter: Hun har nemlig en stemme som helst ikke bør høres. Hennes partner, Don Lockwood får øynene opp for Kathy Selden, en uoppdaget juvel av en skuespillerinne. Hun får i oppgave å dubbe miss Lamont. Det røpes neppe for mye ved å antyde at den uoppdagede blir oppdaget, at Lina Lamont går en grum skjebne i møte, og at kjærligheten mellom Don og Kathy selvfølgelig seirer», skriver Oslo Nye om musikalen som har Norgespremiere den 30. januar i Oslo.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Relaterte saker: