Gå til sidens hovedinnhold

- Kåre er kjempeflink

- Jeg ser jo at det er blitt litt mindre av ham, sier Cecilie Bekkåsen om sin hardt trenende forlovede.

Cecilie sier hun er imponert over at Kåre klarer å holde motivasjonen oppe, og hun merker at han har ligget i hardtrening de siste månedene.

- Blitt mindre
- Det er jo blitt litt mindre av ham. Jeg ser det særlig i ansiktet hans, sier Cecilie.

Før nyttårshelgen var hun med sin kjære på trening, og fikk se ham gyve løs på Spenst-trener Thomas med boksehansker. Men det er ikke bare minkende fettreserver som har gjort seg gjeldende i løpet av senhøsten.

Friskere farge
- Han er mer opplagt, og virker friskere. Han har jo en helt annen farge i ansiktet etter at han begynte å trene, sier Cecilie.

Selv er hun håndballkeeper, og skal begynne å pushe vekter på nyåret.

- Jeg skal begynne å trene mer styrke, og det gleder jeg meg til. Jeg har trent masse vekter før, sier Cecilie.

Se video:
Kåre trener boksing
- Min mormor kan sparke hardere enn dette...

Torsdag var det ny veiing og måling for Kåre. Han gikk opp i vekt og i livvidde, men trøster seg med at fettmassen var blitt mindre.

- Jeg gikk faktisk opp i vekt. Heldigvis hadde fettmassen gått ned og muskelmassen opp, så jeg er veldig fornøyd med det, sier Kåre.

Ifølge Thomas' målinger gikk fettmassen ned med 1,7 kilo, og fettprosenten ned fra 30,1 prosent til 29,7 i forhold til målingen to dager før julaften. Samtidig gikk muskel- og skjelettvekten opp med 2,4 kilo, så vi kan nok konstatere at vår mann i trening har reddet seg godt igjennom julen.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen