Kjell Inge Røkkes ekskone, Kari Monsen Røkke (55), selger luksusleiligheten sin på Tjuvholmen utenfor Aker Brygge for 37 millioner kroner.

Se bilder nedenfor.

Hvis hun får noen til å kjøpe til denne prisen, vel og merke. Luksusmarkedet generelt har vært tregt, men dyre, moderne leiligheter skal være mer i vinden.

Bolighandel1: Selg uten megler

- Denne bør være interessant. Det er lite å få kjøpt i dette markedet. Jeg har flere interessenter, sier eiendomsmegler Jon Kvisgaard i Privatmegleren til Nettavisen.

Det Monsen Røkke selger er en penthouse-leilighet på rundt 300 kvadratmeter over to plan i toppetasjene på Tjuvholmen. Adressen er Bolette Brygge 5. Kjøper du denne, komme du til å bo særdeles eksklusivt

SE BILDER AV LUKSUS HER:

(Artikkelen fortsetter nedenfor)

4858

«Det er valgt særdeles eksklusive kvaliteter i materialer og utsmykning, med massiv eik og granitt i gulvene, omfattende listverk i himling med avansert belysning og stjernehimmel samt gjennomgående integrerte medialøsninger. Leiligheten har blant annet to deilige suiter, innvendig heis, fire gasspeiser, to stuer, romslig kjøkken med spiseplass til 14 personer», heter det i annonsen .

Kari Monsen Røkke ble skilt fra milliardæren Kjell Inge Røkke etter 12 års ekteskap i 1992.

Sammen har de to barn. Yngstemann, Kristian Monsen Røkke (29), er idag konsernsjef i Aker-eide Philadelphia Shipyards, et selskap kontrollert av Kristians far, Kjell Inge Røkke.

LES OGSÅ:Her er byens råeste leiligheter

Monsen Røkke kjøpte leiligheten for fire år siden for 19 millioner kroner. Får hun prisforlangende, er det altså en dobling av verdien.

Selge? Finn billigste megler på MittOppdrag.no