(BIIPMAG): Er du jente, og glad i å ta bilder? Søndag 2.november arrangerer Nikon i samarbeid med Kari Traa Skilag fotoaudition for alle jenter med et fototalent.

Les også: - Norske jenter er vågale

Opp og frem
Grunntanken bak Kari Traa Skilag er å hjelpe unge jenter opp og frem, og nå ønsker sponsoren Nikon å gjøre det samme. Alle jenter med interesse for foto oppfordres til å melde seg på en utfordrende fotoaudition søndag 2.november på Norges Toppidrettssenter - hvor Kari Traa og jentene fra serien «Kulejenter» skal fotograferes både i vann, på land, og i lufta(!)

Jenteteam
15 deltakere vil derfra bli plukket ut til «Nikons jenteteam», og vil få muligheten til å delta på spennende workshops med Guri Dahl, en av landets fremste fotografer. I tillegg blir det arrangert fotokonkurranse med diverse utstyr og opplevelser som premie.

Påmelding
Er du jente, og har en fotograf i magen? Meld deg på innen 30.oktober, til andresen@nikon.no , og møt opp på Toppidrettssenteret (Sognsveien 228) fra kl 11.00 søndag 2.november.

PS: Har du ikke mulighet til å stille på audition i Oslo, vil det fra 7.november være mulig å delta på nett. biipMag kommer tilbake med mer informasjon!

Les også:
Går for ull i VM
Fargeeksplosjon fra Kari Traa
Miljøvennlige vinterklær fra Burton

Det siste fra biipMag: Gå til forsiden her