(SIDE2): Kari Traa har i høst lett etter en «helt spesiell» jente som skal jobbe med henne og hennes kolleksjoner i ett år. 13 jenter deltok i «Kari Traa-leikane», og til slutt var det Emilie og Karoline som sto igjen i finalen.

Vinneren skal både fronte og være med å utvikle Traas klesmerke. det er en måned siden jentene ankom leiren på fjellet over Voss. I løpet av den tiden har de blant annet hoppet i fallskjerm, hatt badetøysshow, deltatt i et rollerdarby og prøvd seg på kulekjøring.

Deltakelsen var som et stort og langvarig jobbintervju, og på finaledagen sto det sosiale i fokus.

- Gikk ikke opp for meg

Traa ønsket å finne ut mer om de to finalistene og inviterte dem til en gård hvor hun selv har hatt noen av sine beste barndomsminner, for å se hvem som passet sammen med henne.

Når det kom til konkurransedelen skulle de to ankomme til en fest arrangert av Kari med hver sin entré. Traa ønsket at de to jentene skulle overraske og imponere henne, samtidig som de skulle by på seg selv.

For Karoline innebar dette blant annet afro og såpebobler, og det var hun som stakk av med seieren. Til slutt ble det klart at Karoline kunne ta hjem seieren.

- Det gikk ikke helt opp for meg der og da at jeg hadde vunnet, og jeg vet ikke om det helt har gjort det enda, sier Hille.

Hvorfor hun vant er hun ikke helt sikker på.

- Det er ikke godt å si hvorfor jeg vant. Men jeg håper det er fordi jeg er kreativ, har stort pågangsmot og ikke minst er jeg positiv. Det var jo mange av de andre deltakerne som hadde gode egenskaper, men jeg er glad for at det ble meg, sier hun.

Hille synes det var en fantastisk mulighet å få delta i Kari Traa-leikane, og gleder seg nå til å jobbe sammen med Kari.

- Kari var akkurat sånn som jeg hadde sett for meg; sprudlende og glad.

Usikker på hvordan stillingen blir

Akkurat hvordan hennes nye jobb blir er hun ikke helt sikker på ennå.

- Jeg vet ikke helt hvordan den nye stillingen blir, men vi skal ha et planleggingsmøte nå som serien er avsluttet. Ønsket mitt er at jeg får være med på designprosessen, å komme med ideer og være kreativ. Det er jo det jeg liker, sier hun

Hille bor i Bergen, hvor hun for tiden er tatovørlærling. Dette håper hun å kunne fortsette med, selv om hun nå også skal begynne å jobbe for Traa.

- Jeg ønsker å få til en kombinasjon, hvor jeg kan balansere de to jobbene. Jeg vil gjerne tatovere litt og. Stillingen blir jo tilpasset, så jeg tror det skal være mulig å få til.

Selv om hun har svært mange gode minner fra innspillingen, var det en ting som første til at humøret ikke lenger var på topp.

- Det verste var når jeg fikk beskjed etter teoriprøven om at jeg ikke fikk hoppe i fallskjem. Da gikk jeg rett i kjelleren. Heldigvis tok det seg raskt opp dagen etter da jeg fikk hoppe i tandem, sier hun.

Nå har hun tatt teoriprøven på nytt, og gleder seg til å hoppe i fallskjerm når sesongen starter igjen.