Gå til sidens hovedinnhold

Går for ull i VM

I oktober arrangeres VM i saueklipping. Kari Traa stiller med eget lam og ull i sikte.

(BIIPMAG): 2. – 5. oktober er Norge for første gang vertskap for VM i saueklipping. OL-gullvinner og saueentusiast Kari Traa stiller med eget lam og ull i sikte, etter at hun ble utfordret under fjorårets Prøve-VM.

Kari Traa, som er en av hovedsponsorene under årets VM, lovte i fjor å komme tilbake under VM og klippe et lam. Lammet som ble valgt var flokkens svarte får, og fikk raskt navnet Traalaus.

LES OGSÅ
Fargeeksplosjon fra Kari Traa

- Med vårt utgangspunkt som mote- og tekstilbedrift er det viktig å slå et slag for ullas fortreffelighet. Men det er med skrekkblandet fryd jeg ser fram mot klippingen. Å klippe et lam er ikke så enkelt som det kan virke, og jeg er imponert over deltakerne som stiller i VM, sier Kari Traa i en pressemelding.

Fargerik sponsor
Kari Traa bringer ikke bare saksen til VM, men er også hovedsponsor og vil bruke arrangementet i egen markedsføring denne høsten. I tillegg viser hun hva ulla blir til med en egen motevisning under VM.

- En sponsor som Kari Traa setter utvilsomt ekstra farge på et arrangement som VM i saueklipping, og er med sitt utgangspunkt en naturlig samarbeidspartner. Om hun egner seg som saueklipper blir spennende å se, sier Elin Ravndal Bell hos arrangøren.

Norge og Bjerkreim på verdenskartet
Bjerkreim i Rogaland er vertskap når VM i saueklipping for første gang i historien går av stabelen i et ikke-engelskspråklig land. Mer enn 30 nasjoner deltar i en langhelg hvor det kan ventes mye blod, svette og tårer. I VM er konkurreres det som lag og individuelt i tre disipliner; håndsaks, maskinklipp og ullbehandling.

SISTE FRA biipMag:
Disse tv-parene elsker vi
Victorias skjønnhetsregime
Kjendisenes høstfavoritt
Britney som vampete servitør
- Greit å være litt homo

GÅ TIL FORSIDEN HER

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar