Gå til sidens hovedinnhold

Årets beste underholdning

Stjernene gir oss noe å prate om, inspirerer oss i klesveien og er gode forbilder i familielivet - vel, i hvert fall noen. Her er de aller beste.

(SIDE2): Nettstedet People.com har plukket ut noen av tingene vi kommer til å huske fra underholdningsåret 2007.

Leserne selv har fått stemme på sine favoritter i de ulike kategoriene.

Mye omtalt
Britney Spears stikker av med prisen Mest omtalte stjerne i 2007. Helt siden hun fjernet håret i februar, har hun gitt folk noe å snakke om. Hun er en av mange stjerner som har vært på rehab, har kranglet med eksmannen Kevin Federline og mistet foreldreretten over barna, bare for å nevne noe. Og i tillegg gjør hun det bra med sitt nye album.

Årets beste gjennombruddsstjerne er Hayden Panettiere. «Heroes»-stjernen ble 18 tidligere i år, og hun har for alvor slått gjennom som skuespiller.

Fin kjole og ny kjæreste
Prisen for Beste rød løper-øyeblikk går til Reese Witherspoon. Under Golden Globe-utdelingen møtte hun opp i en gul Nina Ricci-kjole, og dette ble en av de hotteste fargene i år.

Witherspoon får enda en pris, selv om hun må dele den med Jake Gyllenhaal. De får tittelen Beste intrigepar. Seks måneder etter skilsmissen, blir Witherspoon sammen med Gyllenhaal.

Lykkelig familie
Paret som har best sjanse til å holde sammen i ti år, er Ben Affleck og Jennifer Garner. Sammen med datteren Violet, viser de at det går an å være en lykkelig familie i Hollywood.

Affleck får også pris for å være den kjendisen som har oppført seg best gjennom året. Han er en ekte familiemann som stiller opp for sine nærmeste hele tiden.

Stilig kledd
Det best kledde kjendisbarnet, er Suri Cruise. Tom Cruise og Katie Holmes datter går på lekeplassen i Burberry og kule sko.

Suris mamma Katie får pris for å ha vært den kjendisen som ser best ut til daglig. Holmes forlater aldri huset uten stilige klær, og kler seg bra til både hverdag og fest.

God underholdning
Prisen for Årets beste film, går til «Knocked Up». Den søte komedien om en kvinne som blir gravid etter tidenes verste one night stand, var absolutt verdt å bruke penger på, mener Peoples lesere.

Årets beste sang var Carrie Underwoods «Before He Cheats». Countryartisten Underwood fikk sitt gjennombrudd i år, og danket ut flere mer etablerte artister.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud