Gå til sidens hovedinnhold

Verdens hotteste damer

Dette er mennenes favoritter i 2009.

(SIDE2:) Mannebladet Maxim har kåret årets hotteste damer. Dette er en kåring de utfører hvert år, og listen består av de hundre damene Maxims lesere mener ser aller best ut.

På listen er det flest modeller, skuespillere og artister. For første gang har også en førstedame fått plass på listen. Michelle Obama havner på 93. plass.

Her er topp ti:

1. Olivia Wilde
Skuespilleren fra «House, M.D.» har kapret årets førsteplass. Figuren hennes i serien heter Thirteen, og Maxim skriver at dette trolig er hennes karakter på en skala fra én til ti. Senere i sommer er hun aktuell som prinsesse i komedien «Year One» med Jack Black.

2. Megan Fox
Dette er en av de nye, store stjernene i Hollywood - og interessen rundt henne ser ikke ut til å gi seg ennå. Gjennombruddet kom i «Transformers» i 2007, og i sommer er hun aktuell i oppfølgeren.

3. Bar Refaeli
Mange kjenner denne 23-åringen best som kjæresten til Leonardo DiCaprio. Men hun har faktisk vært modell siden hun var 11 år gammel. Hun er på coveret til årets Sport Illustrated Swimsuit Issue og er programleder i MTV-programmet «House of Style».

4. Malin Akerman
Denne svenske skjønnheten fikk sitt definitive gjennombrudd i «Watchmen». Tidligere har hun spilt i filmer som «The Heartbreak Kid» og «27 Dresses».

5. Mila Kunis
Mila Kunis ble kjent gjennom TV-serien «That ’70s Show», men den siste tiden har hun vist at hun er mer enn en irriterende tenåring. For eksempel ble mange positivt overrasket over hennes prestasjon i «Forgetting Sarah Marshall».

6. Eliza Dushku
Det begynner å bli noen år siden Eliza Dushku spilte Faith i «Buffy the Vampire Slayer». Men fansen har ikke glemt henne. For tiden spiller hun i TV-serien «Dollhouse».

7. Adriana Lima
Den brasilianske supermodellen er en Victoria’s Secret Angel på niende året. Hun har også gjort kampanjer for blant annet Guess og Maybelline. Og vi får trolig se mer til henne også framover.

8. Rihanna
Skal vi tro ryktene, er Rihanna i gang med sitt fjerde album. Den siste tiden har hun fått mest oppmerksomhet for det turbulente forholdet til Chris Brown, men ingen er i tvil om at det er sangkarrieren hun fortjener oppmerksomhet for.

9. Jordana Brewster
«The Fast and the Furious» er kjent for raske biler, tøffe menn og sexy damer. En av de sexy damene, er Jordana Brewster. Og Maxim skriver at de er mye mer interessert i å se på henne enn hovedrolleinnehaver Paul Walker.

10. Jennifer Love Hewitt
På slutten av 1990-tallet trodde man at Jennifer Love Hewitt var en av de kommende store stjernene. Slik gikk det imidlertid ikke. Men hun har ikke forsvunnet helt fra rampelyset. TV-serien «Ghost Whisperer» er populær og hun dukker stadig opp på røde løpere i moteriktige klær.

Se hele topp hundre-listen her.

Reklame

Nyhet: Nå får du denne bilen som ladbar hybrid