Karriere

Prisvinnende norsk innovatør søker eksportsjef til Europa-satsing

Dette selskapet endret måten norske postbud jobbet på, nå kan du være med selskapet ut i verden.

I 2013 stakk Paxster AS av med Norges Designråds hederspris for god design. Siden 2011 har de jobbet for å utvikle elektriske kjøretøy for å effektivisere distribusjon av post, aviser og pakker på en måte som tar vare på postbudet, og på posten.

Tidligere var Paxster AS en del av Loyds Industri AS, men ble fisjonert ut som eget selskap for å rendyrke utvikling, produksjon og markedsføring av elektriske kjøretøy sommeren 2015.

Neste steg for Paxster AS er å utvide produktporteføljen for å imøtekomme nye markeder, og ekspandere ut i Europa.

Se på stillingen her.

Fakta: Dette er Paxster AS

Klikk for å åpne faktaboksen
 

Paxster AS eies i sin helhet av HTS Group. Hans Torgersen & Sønn AS er en av Europas ledende selskaper innen barnesikringsutstyr. 

Utviklingen av elektriske kjøretøy startet 2011 og det er investert betydelige ressurser i å ta frem Paxster EDV, slik den fremstår i dag. Det finnes flere varianter av kjøretøyet Paxster EDV, primært tilpasset effektiv og ergonomisk riktig distribusjon av post, aviser og pakker. Paxster vant i 2013 Norges Desingråds hederspris for god design.

Det foreligge planer om å utvide produktporteføljen for å imøtekomme flere brukergrupper og et enda større marked enn de vi opererer i dag. Selskapet består pr. i dag av ca 20 ansatte.Vil du være med på reisen?

Paxster AS ser etter deg med erfaring fra teknisk eksportsalg som vil ta ansvar for å fronte Paxster i det europeiske markedet.

Som eksportsjef er du ansvarlig for nye og eksisterende kunder og har en sentral rolle i utviklingen av kundens behov.

Stillingen byr på store påvirkningsmuligheter. Eksportsjefen har en selvstendig rolle, men er en del av det Sarpsborgbaserte lederteamet, og rapporterer til administrerende direktør.

Paxster AS ønsker seg en beslutningssterk og handlingsorientert person med integritet som etablerer gode relasjoner med kunder og har en tydelig salgsprofil. Eksportsjefen bør være kommersiell og strategisk for best å kunne nå organisasjonens mål.

Er dette deg?

Paxster AS ønsker en eksportsjef som kan utvikle og implementere strategier for vekst i eksportmarkedene i tråd med virksomhetens øvrige mål. Den som tiltrer stillingen bør ha et kundeorientert perspektiv, og til alle tider se muligheter for kundene, også for potensielt nye kunder. Det er et mål å bygge sterke og langsiktige kunderelasjoner, gjennom blant annet å delta på messer og utstillinger. Til stillingen ønskes en person som kan gjennomføre markedsstudier for å avdekke ulike brukergrupper utenfor Paxster AS eksisterende kundeporteføljer.

Kompetanse og erfaring:

Det er ønskelig at Paxsters nye eksportsjef har relevant erfaring fra teknisk salg, gjerne fra produkt salg, en utdannelse innen økonomi og/eller tekniske fag er å foretrekke.

Vedkommende bør ha internasjonal erfaring med god kjennskap til eksportmarkedet. I tillegg må kandidaten ha god kompetanse rundt anbud og erfaring med tilbudsutarbeidelse. 

Det er et krav at kandidaten må være svært komfortabel med engelsk, på både skriftlig og muntlig nivå. Dersom du behersker et annet europeisk språk, som tysk eller fransk, sees dette på som en stor fordel.

Spørsmål kan rettes til:

Administrerende direktør Lasse A.Hansen i Paxster AS mobil 909 28 342 eller AnnetteThorsø Mohr i Torp Consulting Øst AS mobil 911 95 822.

Søknadsfristsen er satt til 10 januar 2016.

Søk på stillingen her.

Nominert til Hedersprisen for god design 2013: Loyds Paxster from Norsk design og arkitektursenter on Vimeo.