Karriere
Annonsebilag

Dette er et smart digitalt alternativ til visittkortet ditt

Med denne tjenesten går du aldri tom for visittkort.

For noen år siden, nærmere bestemt på 80 og 90-tallet var visittkort en stor ting. Visittkortet ditt viste at du var en viktig person, med en flott tittel, og at du hadde noe å melde. Sakte, men sikkert har visittkortets storhetstid opphørt.

Kjenner du deg igjen?

Mange av oss har opplevd at de i møte med nye relasjoner befinner seg i en situasjon hvor de har glemt, gått tomme for eller har utdaterte/mangelfulle opplysninger på papirvisittkortet sitt. I tillegg blir 84% prosent av papirvisittkortene aldri brukt.

Heldigvis er alle disse problemstillingene snart historie.

Effektivt, miljøvennlig og ekstremt enkelt. /Foto: Thinkstock.com


Papir ut, mobil inn

Firmaet Visitcard har laget en skreddersydd mobiltilpasset løsning- et smart og miljøvennlig alternativ til ditt visittkort i papir. Ditt digitale visittkort er en microwebside som presenterer deg i ønsket profil og er laget på mobilens premisser.

Med Visitcard sin løsning kan du lett oppdatere og dele kontaktdataene dine, samt presentere selskap og tjenester, og linke mot eksterne websider. Visitcard sin løsning gjør det enkelt å kobles på sosiale medier som LinkedIn, Facebook, Twitter og Instagram, og generelt dele all viktig informasjon på en profesjonell og effektiv måte.

Visitcard.no tilbyr en unik, personlig microwebside, tilpasset hver enkelt visittkortbruker. Dette er en miljøvennlig og plassbesparende løsning.

Byttet stilling, telefon eller jobb? Visittkortet kan enkelt oppdateres når det enn skulle passe deg.

Har ditt firma en fremoverlent, innovativ og miljøvennlig profil? Da trenger dere visittkort fra Visitcard.

Bestill visittkort hos Visitcard.no her.