Gå til sidens hovedinnhold

- Kastrer ham!

Game of Throne-stjernen lite populær etter t-bane tur.

(SIDE2): Skuespiller Richard Madden (27) har fått en liten hærskare fans med sin rolle Robb Stark i den populære TV-serien Game of Thrones.

Men ikke alle lar seg begeistre over vanene hans. Som hvordan han sitter på T-banen. For et bilde av 27-åringen, tilbakelent og bredbent, ble nemlig lastet opp på nettsiden «Men som tar for mye plass på banen» - med den flatterende teksten til:

- Kastrer han!

Nettsiden er - som navnet tilsier - ment for å kjefte på menn som ikke tar hensyn og samler beina når de sitter. (Som altså Madden er et godt eksempel på).

LES OGSÅ:

DETTE BLIR DET MINDRE AV
SOMMERENS HETE TV-SERIER

Han er selvsagt ikke den eneste som har fått sitt bredbente bilde klistret ut på nettet. Og det er mange som irriterer seg over at enkelte tar opp langt mer plass enn det som er nødvendig.

Også den tidligere innenriksministeren Jacqui Smith har sagt hva hun synes om Maddens sittestil.

- Tydeligvis er unnskyldningen som ble gitt her, er at det kan være ukomfortabelt for menn å samle bena. Jeg er overrasket over at han ikke fikk høre det fra han ved siden av seg, som ikke har plass i det hele tatt, sa hun til Sky News.

Kommentarene fra nettsidens lesere har heller ikke uteblitt - og mange av dem henspiller på Maddens rollefigur Robb Stark.

- Ohh, Robb Stark sitter bredbent på T-banen?! Kanskje The Red Wedding (en av de mer kjente scenene i serien, der det ender med at de aller fleste, også hovedpersonene, blir drept. red.anm.) var velbegrunnet likevel.

Og ikke alle kjeftet, menge tok også skuespilleren i forsvar. I hvert fall Stark - som konge hadde han rett til å ta litt plass.

Jeg håper noen bare fant dette bildet på nettet og la det til her, for dersom man ser Richard føkkings Madden på banen og tar et bilde av han fordi har bruker for mye plass, da er noe helt galt!, mener en av hans større fans.

Madden er ferdig med TV-serien, og er for tiden opptatt med filmer for lerretet. Sist ut var promoteringen for filmen A Promise, der han spiller mot Alan Rickman og Rebecca Hall.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken