(SIDE2): Bildene av Katarina Flatland som Kate Moss finner man i magasinet til kjøpesenteret Amfi Moss som ble sluppet i dag, mandag.

Coverbildet er inspirert av forsiden til franske «Vogue Paris» fra mars 2004. Da prydet Kate Moss coveret i kjent positur.

Fotballkjæreste
Dette bildet er gjenskapt for kjøpesenterets kundemagasin, og det er en slående likhet mellom de to. Katarina Flatland stiller også opp på et stort intervju for magasinet.

Hennes kjæreste er fotballspilleren Vadim Demidov. Han har akkurat blitt solgt fra Rosenborg til Real Sociedad i Spania, og Katarina Flatland kommenterer avstandsforholdet slik:

- Pendling blir det uansett om han bor i Trondheim eller Spania. Og skal jeg først pendle er ikke Spania det verste stedet å dra til.

Enkle VIF-spillere
I intervjuet får hun også spørsmål om det stemmer at fotballspillere lever opp til inntrykket av at de er litt enkle og veldig opptatt av hårgelé.

- Haha, nå ble jeg veldig nysgjerrig på hvilke fotballspillere du pleier å henge med på byen? Men siden du bor i Oslo kan jo inntrykket stemme: VIF-spillerne er kanskje litt enkle. Rosenborg-gutta er derimot sjarmerende og svært intellektuelle karer, men du har kanskje ikke festet så mye i Trondheim?

TV-kjendis Hallvard Flatland er som de fleste vet pappaen til Katarina, og hvordan hun tror han vil reagere på henne som Kate Moss kommenterer hun slik:

- Denne fotoshooten er ganske uskyldig. Jeg har sett dristigere bilder av frøken Moss tidligere. Så jeg tror han bare synes det er morsomt for meg.

I tillegg har to av de mest kjente bildene Kate Moss har gjort for Calvin Klein samt et bilde fra Interview Magazine blitt gjenskapt med Flatland i hovedrollen. Magasinet med de nye bildene deles ut i et opplag på 60.000 i Østfold i dag, tirsdag.