Gå til sidens hovedinnhold

Kate: - Barna lider ikke

Kate Gosselin tror ikke hennes åtte barn tar skade av TV-serien.

(SIDE2): Stormen har ikke på noen måte lagt seg for Kate Gosselin (34) og hennes kommende eksmann Jon Gosselin (32).

Men åttebarnsmoren som ble berømt for alvor da hun fikk sekslinger og livet med dem og tvillingdøtrene ble dokumentert - hevder at barna ikke lider under de siste månedenes skilsmissebråk og det å være med i en dokusåpe, skriver Us Magazine.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Mye media
Paparazzibilder og sladder om Gosselin-familien har ukentlig preget forsider i USA. Familien har fått mye kritikk for å eksponere de små barna uten at de selv har hatt noe de skal ha sagt i den saken.

Det var seerne selv som stilte spørsmålet til Kate i en av episodene i «Jon & Kate plus 8». Og Kate mener bestemt at barna hennes ikke har tatt noen skade av det.

- De lider ikke under dette. De er bare barn 99 prosent av tiden, sier hun.

Kate forklarer videre at hun oppdrar barn som kommer til å granske folk inn og ut og ikke la seg pille på nesen, og mener at det å bli fulgt av kameraene nesten hele sitt unge livet vil føre til gode diskusjoner i fremtiden.

Barnas fremtid
Sekslingene Alexis, Hannah, Colin, Joel, Aaden og Leah har nå blitt fem år, og tvillingjentene Cara og Madeleine har blitt ni. Og Kate har som mødre flest store ambisjoner for sine barn.

Hun tror Joel kommer til å bli en damenes mann som sin far og muligens også havne på forsiden av GQ som modell. Cara kommer til å bli en fantastisk lærer, og Mady kommer til å bli sjef i et stort selskap.

Alexis tror hun kommer til å bli veterinær, mens Hannah kommer til å jobbe i et omsorgsyrke og ta hånd om mennesker på et eller annen måte.

Aaden, den lille tassen med briller, kan ende opp som fysikkprofessor og Colin kan bli arkitekt eller ingeniør.

Kate-parykk
Halloween nærmer seg med stormskritt i USA og en parykk av Kates hår er en av de mest populære antrekket i høst. Det korte håret med lang lugg foran i skikkelig 90-talls stil med pigger i nakken har blitt hennes varemerke.

- Piggene bak viser virkelig min holdning til det meste, sier 34-åringen.

Men parykkene kan ikke selge under navnet Kate-parykken - fordi hun da hadde måttet få en del av inntektene.

Tidligere i år anla Kate riktignok en ny frisyre som selvsagt også skapte oppsikt i USA.

«Jon & Kate plus 8» vises på TVNorge og FEM hverdager klokken 18.30 og 13.10.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken