(SIDE2): Siden hun og forloveden Matt Bellamy gjorde det slutt like før jul, har Kate Hudson (35) virkelig sørget for å få all oppmerksomhet rettet mot seg når det er et rampelys i nærheten.

LES også: Kjærligheten tok slutt

Og da hun overvar Versaces show under Paris Haute Couture Fashion Week søndag kveld, var alles øyne igjen rettet mot 35-åringen.

Avslørende

Tobarnsmoren Kate sørget for å ha fotografenes blikk og kameraer vendt mot seg, før hun tok av den lekre røde kåpen – og viste en like rød og svært så avslørende kreasjon fra nettopp Versace.

Den asymmetriske kjolen hadde i tillegg til en høy splitt i siden, også store utskjærte detaljer – som viste hud både på rumpe, rygg og mage. Skuespillerinnen valgte ellers å kombinere den spesielle kjolen med hudfargede Louboutin-sko, mens hun holdt håret enkelt og utslått i bølger nedover ryggen.

LES: Her er Kate Hudsons beste stiltips for våren

Med mamma

Kate kom ikke alene til visningen. Mamma Goldie Hawn (69) var også med, kledd i en noe mer dekkende, knelang sort kjole, med Louboutine-pumps på føttene. Sammen med de to ankom også designer Donatella Versace (59), som gikk kledd i sorte dressbukser med sleng nederst

LES også: Hva har skjedd med Donatella Versace?

Mor og datter ankom den franske hovedstaden fredag, og skal trolig overvære alle de store vårvisningene som Christian Dior, Chanel, Valentino og Jean Paul Gaultier.

OG her: Slik får du beina til Kate Hudson