Det er ikke lenge siden bildene av en toppløs hertuginne Kate Middleton skapte oppstyr, da et fransk ukeblad valgte å trykke dem på forsiden.

I den nyeste utgaven av ukebladet i Danmark trykker de en 16 siders artikkel med de samme bildene, men det er én avgjørende forskjell fra de som tidligere har blitt trykket.

Skifter bikiniunderdel
Se og Hør legger nemlig til tre bilder av Kate forfra som skifter bikiniunderdel, ifølge Dailymail.

Det mest avslørende bildet fra serien med 200 bilder, har det danske ukebladet valgt å legge på forsiden.

Kate og prins William var på ferie i Provence, der paret besøkte slottet til dronning Elizabeths nevø, lord Linely, tidligere denne måneden, da en fotograf knipset bildene på nesten en kilometers avstand.

Det britiske kongehuset svarte med søksmål og krevde å få bildene utlevert, i tillegg til at ukebladet skulle bøtlegges.

Senere valgte likevel flere ulike publikasjoner å trykke bildene.

-A-kjendis
- Dette er en knippe helt unike bilder av en a-kjendis. Det er min jobb å publisere dem, sier redaktør i danske Se og Hør, ifølge Dailymail.

Han nekter å oppgi hvem som har solgt dem bildene, og hvor mye han betalte for dem.

I tråd med de strenge personvernlovene i Frankrike bestemte domstolen i Nanterre at samtlige av de 200 bildene måtte utleveres til Kate og William i løpet av et døgn.

Det franske ukebladet som trykket bildene ble idømt en bot 10.000 euro, eller nesten 80.000 kroner, hver gang noen republiserer bildene eller distribuerer bildene.

Pålegget gjelder imidlertid franske kjøpere - ikke utenlandske.

MEST LEST PÅ NETTAVISEN: