(SIDE2): Det blir stadig tydeligere at Kate Middleton gjør valg som skal sørge for at hun ikke blir sammenlignet med prinsesse Diana når hun gifter seg med Dianas sønn William fredag 29. april. Det siste skal være at hun velger å tilbringe den siste kvelden som ugift sammen med familie og venner på Goring Hotel, skriver Daily Mail.

Prinsesse Diana tilbrakte sin siste kveld som ugift i Clarence House, som i 1981 var hjemmet til dronning Elizabeths mor, dronningmoren. Det britiske hoffet har tidligere offentliggjort at Kate Middleton vil ankomme bryllupet i Westminster Abbey i bil, og ikke i en lukket vogn trukket av hester, slik som daværende lady Diana Spencer.

3200 kroner natten
Goring Hotel har i mange år blitt foretrukket av den britiske kongefamilien, og dronning Elizabeth er hotellets beskytter. Hotellet ligger også praktisk til, like i nærheten av Buckingham Palace. Ifølge Daily Mail er det trolig at Kate Middleton flytter inn med venner og familie – og mange av prins Williams venner – i fire døgn i slutten av april.

PS! Prisen for et dobbeltrom på Goring Hotel er 345 pund per natt – drøyt 3200 kroner.