(SIDE2): Etter at prinsens mangeårige av-og-på-kjæreste Kate Middleton deltok på seremonien til ære for ham er bookmakerne i fyr og flamme.

- Det er ikke lenger et spørsmål om hvis, men når, sier Rupert Adams fra bookingbyrået William Hill om en eventuell forlovelse mellom turtelduene.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

«The wing and I»
Prins William mottok sine «RAF Wings», hvilket betyr at han er den fjerde generasjonen av britiske kongelige som kvalifiserer seg som pilot. På seremonien deltok hans far prins Charles, som overrakte ham merket, stemoren hertuginnen Camilla og kjæresten Kate.

- Det var veldig hysj-hysj. William ville ikke lage en greie ut av det, sier en kilde til Daily Mail, som også forteller at han vurderte å ikke ha henne med.
- Men hun er hans kjæreste og han ville ha henne der.

Dette er Middletons andre offiselle opptreden sammen med prinsen. De to har kjent hverandre siden 2001, og trolig vært kjærester mesteparten av tiden. Etter et kort brudd i fjor ser det ut som forholdet er sterkere enn noensinne.

De britiske kjendistabloidene hadde titler som «The wing and I», «Here comes the bride» og «Royal Heir Force» om opptreden.

Diana 2
26 år gamle Kate har allerede blitt utnevnt som «den nye Diana», og sammenlignes stadig med den avdøde prinsessen.

På seremonien bar den stilfulle brunetten en beige kåpe og svarte støvletter.

Som følge av at hun deltok, og at de viser seg sammen offentlig, halverte bookmakere oddsene på at de vil kunngjøre en forlovelse innen året er omme på lørdag. Etter at han gjør seg ferdig i militæret vil William fra januar jobbe fulltid som representant for kongehuset.

Les også: