(SIDE2): Det er ikke overraskende at Kate Moss (37) kan kunsten å feste - lenge. Over nyttårshelgen fant den store festen sted på Jamaica med ektemann Jamie Hince (43) og en rekke mer eller mindre berømte venner.

Nakenbading
Ifølge The Sun skal supermodellen og ektemannen holdt det gående i drøye 72 timer. Sammen med supermodell Grace Jones, tvillingsøstrene Olsen, Ewan McGregor, Island Records-grunnlegger Chris Blackwell og David Duchovny (for å nevne noen) ringte de året inn med stil og høy champagneføring på stranda.

Et lokalt band underholdt gjengen, men da klokken nærmet seg midnatt skal Kate ha tatt mikrofonen og gitt gjestene sin versjon av Blondie's Rapture. Deretter kom oppfordringen om nakenbading. Det skal de fleste ha gått med på, hvis vi skal tro den britiske avisen.

- Kate har mer energi enn noen gang. Hun var fast bestemt på å en skikkelig feiring av det nye året, sier en kilde til avisen.

Da klokken ringte inn det nye året kysset Kate, for deretter å kline til med Grace Jones.

Lykkelige
Kate og Jamie er svært lykkelig og fortsatt i kategorien nygifte.

De giftet seg i fjor sommer i en fest som har satt bryllupsstandaren. Bare det kongelige bryllupet i England overgikk supermodellens egen dag. Bryllupet sto i St. Peters Church, Southrop i Gloucestershire og Kate bar en vakker vintageinspirert kjole designet av hennes gode venn John Galliano.

Fotograf Mario Testino foreviget dagen for Vogue. Se bildene her !