(SIDE2): Ingenting fører kvinner sammen som skikkelig god mote - iallfall hvis vi skal tro de første radene på Chanels fabelaktige ready-to-wear-visning i Paris.

Sjefsdesigner Karl Lagerfeld kjenner alle de viktigste stjernene, modellene og moteikonene, og de svikter ikke når den store designeren viser sin splitter nye kolleksjon.

Se bildeserier av stjernene og visningen nederst i saken!

Stjerne på stjerne
Chanel-elsker Lily Allen (23) kom i kjole og med en stor veske signert Chanel. Supermodell Kate Moss (35) er nesten alltid på visningen til det berømte designmerket og satt mellom kjæresten Jamie Hince og fotograf Mario Testino på første rad.

Kate og Mario lo og koste seg under visningen - de to har arbeidet mye sammen i Kates supermodellkarriere. Mario står også bak noen av de mest kjente bildene tatt av henne.

Lily og Kate, som tidligere har kranglet offentlig om sine respektive motekolleksjoner, ble observert arm i arm på Chanel-festen som arrangeres i etterkant av visningen. Alt kan tilgis etter en slik visning ser det ut til.

Kongelig på første benk
Chanels frontkvinne og supermodell Claudia Schiffer (38) kastet modellglans, og diverse filmstjerner fra Italia og Frankrike hadde funnet veien til visningen i Paris.

Det var også kongelige til stede - prinsesse Sirivannavari Nariratana av Thailand kastet rojal glans på første rad da de alle overvar Lagerfelds aller nyeste håndverk for neste års vintersesong.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Stjal showet igjen
Karl Lagerfeld kjenner som sagt alle, men han passer også på å være tidlig ute med å ha de nyeste og hotteste stjernene i sitt designuniverset.

Og den som igjen stjal all oppmerksomheten på den røde løper var selvsagt it-jente Freida Pinto (24). Freida stilte i kremhvit kjole med svarte steindetaljer hengende foran på kjolen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Svart og grønt
Chanels signaturfarger er som kjent svart og hvitt - og det var det da også denne gangen i kolleksjonen for neste års vintersesong. Feminine og vakre drakter i flatterende silhuetter til lærskjørt og vide bukser for en litt mer rocka versjon var blant kreasjonene som ble vist. I tillegg til svart og hvitt var også smaragdgrønt og lysrosa farger som gikk igjen.

En morsom detalj var den klassiske Chanel-vesken som for anledningen ble vist som et slags gjennomsiktig beautykit der parfyme, leppestift og sminke også hadde fått plass - veldig ryddig!

1712