(SIDE2): Den britiske supermodellen Kate Moss planlegger å designe sin egen brudekjole, ifølge motemogulen Vivienne Westwood – som er en god venn av Moss.

Kates kjæreste, Jamie Hince, gikk ned på et kne i januar, og paret er nå travelt opptatt med å planlegge det forestående sommerbryllupet som skal stå senere i år.

Drømmekjole
Istedenfor å spørre en av sine mange designervenner med hjelp til å designe brudekjole sin, så vil Moss designe drømmekjolen på egen hånd.

- Jeg tror hun skal designe den selv. Kate har tidligere designet egne kolleksjoner (for blant annet Top Shop, red.anm.). Hun vet mye om klær, og hun vet hva hun driver med. Hun trenger ikke min hjelp, sier Westwood til Contact Music.

- Kate er en god venn. Jeg har kjent henne i årevis, og jeg er veldig glad på hennes vegne, sier hun.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

Kunstnerisk
Kate Moss skal ha gitt artisten Tracey Emin – hvis mest berømte verk er en kunstinstallasjon av sin uredde seng, frie tøyler til å gjøre bryllupet sitt om til en «art extravaganza». Og dermed gjøre bryllupet hennes unikt.

- Tracey vil sette sitt kunstneriske preg på bryllupet. Kate har gitt Tracey tillatelse til å sette opp kunstverkene sine hvor hun enn ønsker. Så vi får håpe at gjestene kommer til å legge merke til bruden også, og ikke bare verkene. Så langt har Tracey arbeidet med skulpturer av paret. Kate er en stor fan av Traceys arbeid, og de har vært venner i flere år. Tracey ga henne nylig et gigantisk neonhjerte, som lyser rødt, og inne i hjertet står ordet «Love», sier en kilde til Daily Star.