Denne uka har Paris Mens Fashion week gått av stabelen. Og selv om det ikke er riktig like mye va-va-voom som under den tradisjonelle moteuka i Paris, har det allikevel skjedd masse, både på og utenfor catwalken.

Gutta har vist penis, kledd seg som preppy skolefrøkner - og på Louis Vuittons visning kom alles favoritt-fashionista, Kate Moss, i den største pelskåpen/provokasjonen vi har sett på år og dag.

Daily Mail har spurt en pelsekspert, som sier det ser ut til å være en ekte pels. Han tipper den er vintage og laget av prærieulv.

Side2s moterdaktør Line Kirkhus tror også pelsen er ekte.

- Siden hun er på Louis Vuitton-visning kan det godt hende hun er kledd i Louis Vuitton fra topp til tå. Pelsen ser ekte ut, og hvis jeg skal gjette, ville jeg tippe at det er racoon (vaskebjørn), men det er vanskelig å si ut fra et bilde.

Kate har ikke overraskende ikke sagt et pip om saken. Men hun har tydeligvis ikke latt seg påvirke av den pågående pelsdebatten, og har også mange ganger tidligere provosert pelsmotstandere ved å velge ekstravagante pelskåper og jakker.

Ikke at vi tror hun hører på oss i Side2, men vi synes du kan finne deg en annen jakke, Kate!