(SIDE2): Kate Moss (35) insisterer på at hun absolutt ikke er gravid, til tross for at medier over hele verden spekulerer i om hun nå skal bli mor for andre gang.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Større pupper
Supermodellen tror ryktene kan ha startet fordi brystene hennes har vokst, og hun har begynt å bruke BH for første gang. Kate sa i et intervju med New York Magazine at vektøkningen passet godt, fordi hun akkurat har designet en undertøyskolleksjon for Topshop.

Les: Kate Moss med cellulitter

Se bilder av Kate i undertøy her, tatt i forbindelse med intervjuet. Som du ser av bildene har Kate blitt litt rundere i formene enn hun har vært tidligere. Og det er hun selv bare glad for.

Kvinne
- Jeg er en kvinne nå! Seriøst, jeg har aldri brukt BH før, sa Kate til magasinet.

- Selv vennene mine ringer og lurer på om jeg er gravid. Og jeg svarer «Nei! Jeg har bare lagt på meg litt - på de riktige stedene». Er det ikke rart? Nå kan jeg bruke B-cup, sa Kate.

Tre måneder på vei
Den britiske avisen News of the World meldte i helgen at Kate Moss er over tre måneder på vei, med termin i august. Avisen hevdet at modellen allerede hadde fortalt nyheten til nære venner, som måtte sverge på å holde på hemmeligheten inntil videre.

Les: Kate Moss' menn

Ifølge avisen er Kate og «The Kills»-kjæresten Jamie Hince overlykkelige. Kate Moss har datteren Lila Grace (6) fra før, med forlegger Jefferson Hack.

Les mer om mote her