(SIDE2:) Den engelske supermodellen Kate Moss ferierer i disse dager i St.Tropez.

Og når 37-åringen beveger seg i offentligheten er det sjeldent at det går fotografene hus forbi. Da hun var på bryllupsreise med sin mann Jamie Hince på den franske rivieraen florerte det av bilder av de to sammen på yachten de hadde leid. Bildene ble spesielt populære fordi Moss solte seg toppløs.

De to nøt sin nygifte tilværelse blant annet i Portofino i Italia, Cannes, og avsluttet i St.Tropez. Båten de ferierte på er eid av konsernsjefen i «Top Shop». Moss har vært ansikt utad for kleskjeden i flere år, og hun har også lansert sin egen kolleksjon for klesgiganten.

Selv Moss får nok
Supermodellen er vant til nærgående fotografer når hun beveger seg utendørs, og generelt velger hun å overse dem. Men Moss fikk nok da hun var på stranden med datteren tirsdag.

En paparazzifotograf skal ha kommet altfor nær Moss, og hun valgte å følge etter ham. Da Moss fersket mannen med telelinsen jaget hun ham gjennom det eksklusive klubbområdet de oppholdt seg på, skriver SplashNews.

Moss er i St.Tropez sammen med datteren, og bruker dagene ved vannet og også til å spise god mat og shoppe. Hince er for tiden på turné i Japan med bandet sitt The Kills. Videre skal ektemannen opptre i USA.

Lykkelig brud
Moss giftet seg med sin britiske gitaristmann 1. juli. Paret giftet seg i en landsbykirke i Cotswolds, ofte kalt hjertet av England. Etter vielsen stilte Hince og Moss opp på bilder utenfor kirken. Paret smilte lykkelig til fotografene sammen med sine 16 brudepiker, som også inkluderte Moss' datter Lila Grace (8).

Her kan du se bilder fra bryllupet:

4367