Gå til sidens hovedinnhold

Kates kjæreste flyttet ut

Kate Moss' kjæreste har tatt med seg alle tingene sine og flyttet ut, mens Pete Doherty prøver å vinne henne tilbake

(SIDE2): Etter en heftig krangel i helgen har supermodellens rockekjæreste Jamie Hince, flyttet ut av leiligheten hennes, melder den britiske tabloiden The Mirror.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Jamie og Kate hadde en intens krangel natt til lørdag. Kate sa noe om en jente som har hengt med Jamie i det siste, og det eskalerte fra det punktet. Bare timer senere pakket Jamie sammen tingene sine, og utpå ettermiddagen hadde han tatt med seg det meste, sier en kilde til avisen.

Droppet konsert
Jamie Hince er frontmann i bandet The Kills, og har vært sammen med Moss i ti måneder etter at hun slo opp med skandalerockeren Pete Doherty.

- Kate skulle egentlig se The Kills på en konsert i Kent den kvelden, men hun dro i stedet for å se High School Musical på teater. Siden da har de to ikke snakket sammen, sier kilden.

Etter at hun droppet konserten i Kent, dro 34-åringen til Marbella i Spania for å slappe av.

Pete savner Kate
Ryktene sier også at Kates eks, skandalerockeren Pete Doherty, mener at de to snart kommer til å bli sammen igjen. Han skal i forrige uke ha sendt tekstmeldinger der han sier at de er ment for hverandre, og det hevdes at han og Kate har tekstet frem og tilbake ut i de sene nattetimer. Dette skal ha gjort Hince rasende.

Doherty skal også ha postet en kjærlighetssang til Moss på YouTube, men denne er nå fjernet.

- Hun er bare sur
Jamie Hince på sin side, tror ikke dette er slutten på forholdet med supermodellen, han mener hun bare er sur på ham.

- Han sier til venner at de ikke har slått opp for godt. Jamie skal spille i Skottland i helga og han er sikker på at Kate kommer til å være der å støtte ham fra scenekanten.

Dette skal ifølge The Mirror være parets andre store krangel i løpet av en uke. Forholdet deres har vært stormfullt, skriver avisen, men mange krangler om Kates involvering i Jamies band.

Alison Mosshart, The Kills andre bandmedlem, har visstnok nektet Kate å opptre på scenen med dem, noe som har ført til gnisninger i forholdet.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot